Publikováno: 01.Listopad 2007
v 17:33



Autor: monica.angel

komentáře (0)
pocit uvedomeni...
Nazdarek lidisky..
asi se divite tomu titulku stejne jako ja. Vubec nevim oc me to napadalo, ale proste ted, diky tomu ze jsem v irsku, jsem si uvedomila hodne veci..
Proto vam radim, jestli mate nejaky dilema, potrebujete si neco promyslet, nebo se ujistit, ze ON je ten pravy, tak odcestujte na par dni pryc, treba na tyden, nebo dva, uplne sama, nebo sam. Je to to nejlepsi co pro sebe muzete udelat. Ja jsem tady uz dva tydny, a rodina mi ani nechybi, vlastne nikdo mi nechybi, kdyz nad tim tak premyslim... A hodne jsem se zmenila, jsem tu sama, volna, muzu si delat co chci a nikdo mi v nicem nebrani, mam naprostou svobodu, a ani toho nevyuzivam.. Mohla bych, ale ja to nedelam, ptz nemam potrebu.
Nez jsem odjela, tak jsem nekolik noci predtim probecela, ptz jsem se bala odletet... na tak dlouhou dobu, od mych pratel.. a ostatnich lidi.. A asi tyden predtim nez jsem odletela, jsem nekoho poznala, uplne suprovyho kluka, byli jsme spolu jednou venku, asi 6 hodin jsme jen tak courali mestem a kecali.. Bylo mi hezky, ale uvnitr chladno, ptz jsem citila ze porad miluju bejvalyho, ted uz i soucasnyho :-)... A bala jsem se jak to bude kdyz budu pryc, za prvy jsem nevedela jak mi bude kdyz budu myslet na soucasnyho, a jak mi bude kdyz budu myslet na Lukyho.. Luky je pravy opak myho pritele.. je to takovej citlivej, mazlivej, roztomilej typ.. muj pritel je opak a hrozne ho miluju.. Ale.. Ano je tady to velky ALE.. mam ted dilema..
Misu miluju, nedokazu bez nej zit, ale mam z toho vztahu strach, ptz me uz jednou podvedl a ja se bojim, ze me podvede znova. Nevim jak se mam k tomu vztahu stavet, uz se se mnou dvakrat rozesel, a desim se toho kdy to prijde znova.. Hrozne moc me laka byt s nim dal.. chci to, ale mam strach.. a proto nevim jak dal!! Podvede me zase? A i kdyby jo, tak se to stejne asi nedozvim, ptz se se mnou radsi rozejde, nez aby mi rekl ze me podvedl..
A Luky je neco jinyho... nepoznanyho... je to fajn kluk.. A ma to v hlave srovnany! Vi co chce! A taky trpel stejne jako ja.. kvuli opacnemu pohlavi.. Proto si asi tak rozumime. Oba chceme protejsek, se kterym budeme mit tu jistotu. Duveru!!! A 100% pozornosti!! Boli me kdyz tohle pisu..
Lasko tebe miluju, ale mam strach.. tesim se az budu s tebou, ale nevim jak to bude dal, az budu zpatky.. Podvedes me zase? Nebo se se mnou radsi rozejdes? A budes se divat na to jak trpim..?! Jsi moje zivotni laska.. vim to.. Miluju te, ale neco ve me zhasina, mozna je to vira v nas.. Proto te prosim.. Jestli me milujes a nechces me ztratit, tak zacni neco delat, zacni se mi vic venovat, a dokaz mi jak moc me milujes! Nebo uz nebude sance, to napravit.. tohle neni ultimatum, nebo vycitani.. ale prosba aby jsi si vlastne uvedomil, jak to chces se mnou dal!!
Lidisky, musite opravdu nekam pryc pokud si chcete udelat v hlave poradek!! Jinak to nejde..

Smudlino moje, nechci s tebou byt, a porad mit strach.. chci mit jistotu, duveru, pozornost!! Miluju te!! A nesmis dovolit aby jsi me ztratil... Miluju te!!!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář