Dlouho jsem teď nepsal. Neměl jsem potřebu vypovídávat se, tak jak to dělám normálně. Měl jsem nějaké období, kdy jsem byl tak nějak celkově spokojen sám se sebou.

Nic bohužel netrvá věčně a opět se to vše změnilo ze dne na den. Jedním blbým počinem, kterého již pomalu ale jistě začínám litovat. Zpočátku mi to bylo nějak jedno a nechápal jsem co se děje, ale teď už vím že to byla opravdu dobrá kravina. Honí se mi hlavou moc zvláštní věci. Připadám si skoro tak, jako když jsem spatřil tu krásu kdysi dávno za posledních slunných dnů.

Jak moc se už na tyto dny těším. V hlavě čisto, a koneckonců všude kolem čisto. Pomatenost kde tam. Suverenita maximální a posledlost minimální. Opuštěnost ukradena nechť je. Taková krása to bude.

Už moc dlouho trvá období bez ničeho. Jeden i pak vidí stupidnosti v čemkoli kolem sebe. A to asi nebude zcela v pořádu. Napadání všech titěrností a vidění skrytých úmyslů, které ovšem neexistují. Jen v hlavně jednoho se objevují a přebývají tam .. a stále číhají a čekají. Čekají na příležitost, která je ovšem také zcela fiktivní. Vyplozena v hlavně jednoho. Jeden je asi cvok...

napsal/a: mouse22 13:53 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář