Rychlík a osobák

02.Září 2008

Trandil jsem si osobákem, naprostá pohoda. Stavěl jsem, kde jsem chtěl. Poznal jsem spoustu nových stanic. Vídával jsem nádraží, jejichž jména mi byla do té doby neznámá. Jel jsem jak jsem chtěl, nic mě netrápilo. Když mi ujel jeden vlak, nasedl jsem na druhý a bez problémů pokračoval. Vše cizí se mi líbilo. Užíval jsem si každý nádech z jiného vzduchu. Tím nejlepším vlakem jsem jel ke konci mého putování a poznávání. Dojel jsem do stanice, kde jsem byl naprosto spokojen. Z tohoto místa jsem ovšem musel odjet.

Už jsem se necoural osobákama, ale nasedl jsem na rychlík. Plnou rychlostí jsem vyjel a vyrážím zase směrem kupředu. Ovšem ne do neznáma, ale do zcela známých stanic a míst. Neužívám si každý nádech, protože cítím to samé, co jsem cítívával. Nic se mi nezdá tak hezké a nové. Jedu rychlíkem a uháním více a více vpřed, rychlík nabírá na rychlosti a za chvíli bude rozjetý na maximální rychlost. Trochu se té rychlosti bojím, ale co mám dělat.

Budu muset uhánět na známá nástupiště a čekat zase na dobu, kdy si budu moct jen tak bezstarostně jezdit osobákama a dýchat čerstvý, dosud nepoznaný vzduch.

Ujíždím... a přeci dojíždím do míst, která znám :(

napsal/a: mouse22 19:46 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Fruitensse 14.09.2008 18:40:47

Rozumím, drogy a sex XD


Kleush_01 10.09.2008 16:55:04

Dobřeee to je takovy dvojsmyslny...takovy pravdivy.mrte hezky:-)


klukcislojedna 08.09.2008 18:58:44

fíííha... asi začnu taky psát... když už je spisovatelem i mouse :D