the second part....

01.Říjen 2008

Nevím, nevím, nevím... neumím a nevím jesli chci umět. Potřeboval bych poradit, ale nevím od koho a také nevím, co vlastně potřebuju poradit. Opravdu nic nevím. Snažím se rozhodování vyhnout za každou cenu, ale není to tak jednoduché. Vím, že mě to stejně dostíhá. Proč jsem ale takový? Proč nejsem schopný racionálně a hlavně sám uvažovat? Neměl jsem se radši do ničeho pouštet si raději teďka říkám. Opět si říkám, že se zase stávám nedobrovolně sviní a potvorou. Vše je ale způsobeno tím, že nemůžu najít ta správná slova a času je bohužel málo. Jenže čas si neovládám sám a nerozhoduji o něm. Sem zaháněn a vlastně se i sám zaháním. Není ale jiné možnosti. Už bych se ale měl asi brzo pokusit zkusit něco vyřešit.

Potřeboval bych si maximálně pročistit hlavu. Dostat se do maximální izolace. Na nějaké místo, kde bych mohl denně přemýšlet několi hodin nad sebou samotným. Potřeboval bych se dozvědět mnoho věcí, na jež se bohužel nemůžu nikoho zeptat. Nikdo mi neprozradí odpovědi na tolik otázek. Na všechny odpovědí si musím bohužel přijít sám.

Sedím ještě ve škole, mám před sebou dvě hodiny a už teď se těším jen na jednu jedinou věc. Na věc, která se pro mě teď stává prioriotu. Vím že je špatný, že ji takto upřednostňuju a priorizuju, ale nemám na výběr. Musím i když nechci. Na chvíli je mi vždycky fajn. Je to fakt jediná věc, na kterou se těším. Snad zase bude doma, kdy se budu moct radovat z jiných věcí a půjde mi vše líp a snáz a budu mít příležitosti radovat se a uvolnit se.

Konec..

napsal/a: mouse22 13:25 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

honda 08.11.2008 19:41:02

ahojky ano nebo ne co delas
páááááááááááááááááááááááááááá
páááááááááááááááááááááááááááá
páááááááááááááááááááááááááááá
páááááááááááááááááááááááááááá