Velké divadlo a malý kašpárek

V práci vedeme akademický spor o tom, jestli je někdo méně výkonný proto, že ho má menšího nebo ne. Pomůžete nám zorientovat se v problematice?  Jakub

Tolikrát vysvětleno a tolikrát znovu vráceno "do hry"! Prakticky není od mužů četnější dotaz, než na velikost penisu. Kdo ho má malého, ani si neškrtne. Tento úzus přece již dávno neplatí! Moderní společnost nezajímá, jaké kdo má rozměry. Roli mohou hrát leda jen v partnerském životě. I tam však, většinou, zbytečně...
 
Muži, žijící ve starém Islandu, pokud nebyli náležitě přírodou obdarováni, neměli ve společnosti mnoho šancí na lepší uplatnění. Kdo ho měl tehdy většího, byl prostě lepší a basta fidli.

Dnes je společnost liberální a kritéria ke společenskému vzestupu velikost pohlavního údu ovlivnit nemůže ani v pozitivním a ani v negativním slova smyslu.

 Syndrom většího stále přetrvává

Bohužel syndrom, spojený s tím, že "kdo ho má většího" je výkonnější, přetrval.
Nejvíce se na něm podílí lidské předsudky, okrajově, avšak cíleně a rafinovaně, jej podporuje nabídka nejrůznějších sexshopů, které nabízejí "dokonale  stoprocentně funkční" aparáty nejroztodivnějšího druhu na prodloužení penisu.

Ženská vagina je podle odborníků jen 6 cm hluboká !

napsal/a: pavel_75 20:44 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář