Kdy jste nejvíc sexy?


Určitě byste byla schopná během pár minut vyjmenovat celý seznam situací, kdy jste ráda, že vás nikdo nevidí. Připadáte si přinejmenším nepřitažlivá a nejraději byste je odbyla někde v soukromí. Napadlo vás ale někdy, že zatímco vy je považujete za vrchol odpudivosti, muži je mohou vnímat jako vrcholně vzrušující? Udělali jsme soukromý průzkum, kterého se zúčastnilo třicet mužů ve věku od dvaceti do osmatřiceti let a požádali jsme je, aby nám řekli, ve kterých situacích jim ženy připadají nejvíc sexy. Přinášíme vám výčet situací, které vás zcela určitě překvapí!

1. sexy situace: Cvičení

Možná vám to připadá jako neuvěřitelné a jen těžko si představujete odpudivější situaci než chvíle, kdy se potíte ve fitku, šlapete na rotopedu, nebo běháte povinné kilometry v parku. Jenže muži to vnímají poněkud jinak: "Samozřejmě nemluvím o situaci, kdy má žena na sobě vytahané tepláky a vzpírá činku," říká dvaatřicetiletý Honza. "Ale zpocené tělo cvičící ženy mi připadá jako ta nejvíc vzrušující věc na světě." "Rád se dívám na běhající ženy. Líbí se mi tělo, na kterém pracují svaly," popisuje pětadvacetiletý Jirka. Obecně z našeho miniprůzkumu vyplynulo, že muži považují zpocené ženské tělo za velmi sexy (samozřejmě za předpokladu použití deodorantu, který minimalizuje tělesný zápach). Stejně tak se objevovaly často komplimenty na tělo v pohybu. A skvělá zpráva pro vás, které máte komplexy ze svých tukových polštářků: opakovaně se muži zmiňovali o tom, že netrvají na štíhlém vypracovaném těle, ale naopak zaoblený zadeček, nebo plné bříško považovali při sportování za velmi vzrušující!

2. sexy situace: Spánek

Situace, kdy odlíčená, možná i s pootevřenými ústy spíte, vám možná nepřipadá jako esence atraktivity, ale v našem průzkumu právě spánek obsadil horní příčky nejvíc sexy situací: "Miluju, když můžu pozorovat svou přítelkyni při spánku," tvrdí třiadvacetiletý Marian. "Připadá mi hrozně přirozená a roztomilá ve své bezbrannosti." Spánek uvedlo jako vzrušující situaci téměř šedesát procent dotázaných mužů. Často se objevovaly poznámky o nevinnosti, bezbrannosti, přirozenosti a roztomilosti, kterou spící žena asociuje. V několika případech dokonce muži oceňovali coby vzrušující hlasité odfukování a jemné chrápání.

3. sexy situace: Opalování se

Připadá vám vzrušující a sexy situace, kdy ležíte namatlaná opalovacím mlékem na slunci, lesknete se jako olejovka, potíte se a pod plavkami vás škrábe písek? Očividně existují muži, kterým v tu chvíli připadáte jako esence atraktivity. A k našemu značnému překvapení je takových mužů poměrně dost. Jedenáct mužů z našich třiceti oslovených uvedlo, že je vzrušuje pohled na opalující se ženu: "Tělo lesklé od potu a oleje považuju za nejlepší afrodiziakum," říká pětadvacetiletý Jirka. "Nejraději na opalujících se ženách mám, když si přitom, když leží na břiše, rozepnou podprsenku, aby se jim řemínky neopálily na záda. Není samozřejmě nic vidět a můžete si jen domýšlet. To mi připadá absolutně nej," konstatuje dvacetiletý Mirek.

4. sexy situace: Plavání

Čekali jsme ledacos, ale že se mezi nejvíc sexy situacemi umístí plavání, nás poměrně překvapilo. Dovádění ve vodě, relax na lehátku? Proč ne. Ale plavání? "Plavající ženy jsou super. Odlesky vody dělají tělo sexy a navíc mi pohyb při plavání stylu prsa připadá fakt vzrušující," tvrdí dvaatřicetiletý Vašek. "Kombinace ženského těla s vodou je nedostižná. Mám vždycky dojem, že se dotyčná vyloupla z
televizní reklamy." Víc něž čtyřicet procent dotázaných mužů uvedlo, že plavající žena v pěkných plavkách (nejlépe za slunečného dne) patří mezi jejich oblíbené fantazie.

5. sexy situace: Jídlo

Tu nejlepší sexy situaci jsme si nechali na závěr. Napadlo by vás někdy, že se na vás muži rádi dívají, když jíte? Přestože se vám to možná jeví jako zcela neuvěřitelné, téměř polovina mužů se vyjádřila v tom smyslu, že na ženu užívající si jídlo je velmi vzrušující pohled: "Nejhorší, co může žena na rande se mnou udělat, je vybírat půl hodiny z jídelního lístku podle kalorické hodnoty jídla, pak si dát salát a další půlhodinu se v něm vrtat s tím, že drží dietu. Tak spolehlivě zkazí chuť k jídlu i mě," rozčiluje se dvaatřicetiletý Petr. "Rád se dívám na ženy, kterým chutná a umí si užít jídlo," uvádí osmadvacetiletý František. "Žena, která si umí pochutnat na dobrém jídle, bude mít určitě ráda i dobrý sex," dodává pětadvacetiletý Tomáš.

Překvapily vás výsledky naší ankety? Možná vás bude zajímat, že jako další překvapivé situace, kdy působíte sexy, muži uváděli: holení třísel, vaření, tanec, líčení, nebo třeba řízení auta.

Autor: Anna Charvátová napsal/a: pavel_75 10:33 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář