Udělejte mu striptýz

Bodová světla, tajemné přítmí, podmanivá hudba a vlnící se ženské tělo, které se pomalu odhaluje. Jen těžko by se našel heterosexuální muž, kterému by tato představa nepřipadala vrcholně vzrušující. Muži podvědomě touží po striptérkách a dalších profesionálkách živících se vlastním tělem. Nemá to nic společného s délkou nebo hloubkou vašeho vztahu, ale pouze s přitažlivostí tajemna a tabuizovaných věcí.

Erotické napětí
Touha po soukromém striptýzu se pravidelně umisťuje na vrcholcích psychologických výzkumů, které se zabývají mužskými touhami. Splňte mu jeho touhu a překvapte ho vzrušujícím striptýzem. Nepotřebujete k tomu žádné výjimečné taneční nadání, drahé rekvizity nebo blyštivou tyč. Vystačíte se svou fantazií, trochou odvahy a smyslem pro dobrodružství.

Vytisknout Poslat e-mailem Na začátku byste si měla striptýz alespoň v základních bodech naplánovat. Nemusí se jednat o žádnou propracovanou choreografii, kdy je na milimetr určené, kam kterou nohu položit. Jde spíš o tom, abyste si rozvrhla kdy přibližně kterou část oblečení odložíte. Zamezíte tak tomu, že ze sebe většinu šatů strháte hned na začátku a zničíte tak erotické napětí, které by se při striptýzu mělo dát krájet.

Naplánujte choreografii
S naplánováním pak samozřejmě úzce souvisí i výběr hudby. Rozmyslete si, jestli chcete působit jako něžná víla, která odkládá šaty při romantickém rytmu. Nebo zda budete spíš za vyzývavou dračici, která rozproudí jeho vzrušení temperamentním vystoupením v ďábelském rytmu. Styl hudby vybírejte nejen podle toho, na kterou se vám příjemně tancuje, ale i podle rekvizit, které jste se rozhodla zvolit. Pokud před ním hodláte vrtět zadečkem v kožené minisukni, Celine Dion zřejmě nebude vaší osudovou volbou.

Jestliže nechcete striptýz zaměnit za komické číslo spočívající v zoufalém trhání knoflíků, zápasení se zipy a hlavě uvíznuvší v příliš těsném roláku, vybírejte své rekvizity s rozvahou. Těsné džíny, ve kterých na vás pískají všichni zedníci okolo nichž projdete, jsou sice možná sexy na ulici, ale na světě pravděpodobně neexistuje jediný člověk, který by je ze sebe dokázal elegantně svléknout. Vaše červená podprsenka je zcela nepochybně úžasná, ale pokud se vám při každém pohybu její košíčky posunou do poloviny prsou a ramínka se vám zařezávají hluboko do ramen, s vaším tanečním uvolněním to nebude příliš valné. Pro své vystoupení si zvolte oblečení, které se vám snadno svléká (ideální je sukně, která se nechá přetáhnout před boty na podpatku) a ve kterém je vám příjemně. Když si při tanci nebudete muset upravovat padající ramínka a nepoddajné knoflíky, na výsledném efektu se to určitě odrazí.

Smyslné triky
Pro samotné vystoupení zvolte tlumené světlo, které nejen podtrhne tajemnou atmosféru, ale zároveň i velmi poslouží vaší postavě. Při tanci se snažte co nejvíc zvýraznit své silné stránky a části těla, které jsou obecně považovány za erotické. Pokud jste majitelkou štíhlých elegantních paží, zakomponujte do svého vystoupení co nejvíce póz, ve kterých máte lokty nahoře, nebo kdy si rukama sama přejíždíte po těle. Velmi efektní jsou také drobné kroužky boky, nebo smyslný trik břišních tanečnic, kdy boky jakoby opisují ležatou osmičku. Ke striptýzu také neodmyslitelně patří podpatky, takže si nechte od svého diváka dostatečný odstup, ať má šanci ocenit odvážně klenutou klenbu vašich nohou.

Ať už se ale rozhodnete pro rychlý a přímočarý striptýz, nebo vsadíte na pomalou rafinovanost, rozhodně si dejte načas a neodhalujte divákovi všechno hned. Jakoby náhodou sklouzlé ramínko naladí vašeho partnera mnohem víc než rovnou odhalená ňadra. Nezapomínejte se také dotýkat sama sebe a ukázat, že své tělo máte ráda. Pokud se smyslně pohladíte po těle, vzbudíte v divákovi touhu dotýkat se vás a bude mnohem netrpělivější na to, co ho po striptýzu čeká. Nejdůležitějším pravidlem striptýzu ovšem je, že divák se smí pouze dívat a nikoli se tanečnice dotýkat. I když sama budete omdlévat vzrušením, vydržte a doveďte své vystoupení do konce. Vybičujete tak touhu vás obou na maximum a následný večer bude o to vášnivější.

napsal/a: pavel_75 16:01 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář