Když se mu zdá:

Že sportuje

Hraje ve snu pólo, surfuje nebo se odvážně potápí? Všechny mokré sporty poukazují na jeho hravou povahu, proto se s ním těšte na noci plné vášní a odvážných experimentů. Jestli ale toužíte po klidném vztahu, raději počkejte, až se vybouří a místo o jízdě po divoké vlně začne snít o romantické projížďce na pramici.

Že se myje

Zdá se mu, že si drhne ruce, obličej nebo celé tělo pod sprchou nebo ve skalním vodopádu? Pozor: Potřebuje se očistit! Nejspíš spáchal něco nekalého a snaží se to ze sebe setřást. Nevěru, které lituje, nebo nepříjemné rozhodnutí, s nímž si neví rady.

O čisté, průzračné vodě

Sní váš drahý o bazénu nebo moři, kde dohlédne až na dno? Pak chystá třeba divokou jízdu – průhledná voda totiž symbolizuje radostné očekávání. Může jít třeba o vášnivý flirt s kolegyní nebo adrenalinovou dovolenou, na kterou se za pár týdnů chystá.

O klidné hladině

Při tomhle nočním dobrodružství buď líně plave v lesní tůni, nebo vesluje po tichém jezeře. Nehybná hladina znamená, že nejvíc touží po klidu a pocitu bezpečí. Protože voda ve snech ukazuje hlavně stav citů, můžete jásat: Tenhle fešák se vyznačuje silnou emoční vyrovnaností.


napsal/a: Andysekk 23:25 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář