1. Ženská intuice
Pokud by něco takového existovalo, nikdy by si vaše maminka o vás nemohla myslet, že jste ten nejrozkošnější hošíček s hlasem jako skřivánek, který, až bude velký, určitě předčí i zlatého slavíka Karla Gotta.

2. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Tohle pořekadlo vás má přimět ke slušnosti vůči ostatním. Jediné, co se ale stane, pokud se jím budete řídit, je, že s vámi každý zamete a budou se o vás šířit zvěsti typu: "Jó, on je sice slušnej, ale blbej..."

3. Konspirativní teorie
"Ten číšník se nápadně často motá kolem našeho stolu. Raději to probereme jinde..." Kde byste se motal vy, když ta blondýna tak ostentativně vystrkuje štíhlé dlouhé nohy sporadicky zakryté úzkým proužkem džínoviny?

4. Ježíš zemřel za všechny naše hříchy
Opravdu ho zabili kvůli tomu, že jsme v mládí příliš onanovali nebo míčem rozbíjeli okna? Ne snad že bychom věděli víc věcí než Bůh, ale pokud by teorie o Ježíšově smrti měla být pravdivá, je ten nahoře opravdu kruťas.

5. Politikové jsou horší než ti ostatní
Pokud to lidé řeknou, zajisté tím nemyslí, že je rozdíl mezi poslankyní za Zelené Kateřinou Jacques a třeba dobrovolnou aktivistkou ze sdružení Přátelé přírody. Lidé, kteří toto tvrdí, mají zpravidla na mysli, že oni sami jsou příliš líní na to, aby v době voleb zvedli zadek a šli strčit do urny nějaký ten lístek.

6. Zbavit se co nejdříve panenství je hloupost
Není. Trávit svá pubertální léta se závažím zvaným panenství je kombinace rovnající se smrtelnému jedu. To jen tak na okraj, abyste se už konečně zbavili pocitu viny, že jste tu zrzavou holku odvedle tak trochu proti její vůli ve svých sedmnácti letech právě téhle potupné zátěže zbavili.

7. S blondýnami je větší zábava
Pokud si dobře pamatujeme, tak naposledy jsme se pobavili s blondýnou, když jsme starším sestrám sebrali tajně barbínu a dívali se, co opravdu má mezi nohama. Ale jinak? Ony ty vtipy mají své opodstatnění.

8. Každý zločin bude po zásluze potrestán
Jestli tomuhle i v dnešní době věříte, pak si zasloužíte, abyste se se zločinci setkávali co nejčastěji.

9. Porážka se má přijímat se vztyčenou hlavou
Kdyby jeskynní člověk pokaždé, kdy mu hladový medvěd málem v boji o kus žvance urazil hlavu, zatleskal a zakřičel: "Ano, hrdino, bojoval jsi udatně, zasloužíš si vítězství!", lidstvo by bylo odsouzeno k vymření. Život je zabít, nebo být zabit. Zvítězit, nebo zemřít. Prohrát znamená pohromu, což je i důvod, proč jeskynní člověk počkal, dokud medvěd neusne, šlohnul mu rybu a pak v jeho jeskyni rozdělal oheň, aby si ho k té rybě upekl.

10. Od života dostaneš jen to, co si zasloužíš
Jak je pak možné, že Paris Hilton spadlo do klína dědictví ve výši 50 milionů dolarů, když jediné, o co se kdy ve svém životě zasloužila, je, že její pes nemrzne, protože ho strká do speciálního psího batohu?

11. Cesta k úspěchu vede přes pracovitost
To jistě. Zeptejte se horníků nebo cestářů, jak moc se cítí být v životě úspěšní.

12. S příchodem AIDS volné lásce odzvonilo
Skutečnost je taková, že volné lásce odzvonilo, sotva jsme překročili třicítku, podruhé se oženili a začali se věnovat více vydělávání peněz než prohánění ženských. Když si ale promítnete obličeje holek, které jste v posledních měsících viděli v přítomnosti svého syna, pochopíte, že jestli si něčeho užívá, je to volná láska. A AIDS? Tím už se dnes straší jedině muži, které chce manželka udržet doma.

13. Globalizace je cestou ke zkáze civilizace
Někteří škarohlídové se zkrátka nemohou smířit s tím, že už si nedokáží užívat života tak jako za mlada. Co je špatného na tom, když si k snídani dáte rajčata dovezená ze Španělska se sýrem z Francie a šunkou z Itálie? Až se řezník z vašeho města naučí dělat pořádné klobásy, budete chodit nakupovat k němu.

14. Nejhorší věci se stávají na moři
Pokud máte fobii z obřích chobotnic nebo pirátů, pak byste opravdu neměli na moře vyplouvat, ovšem jakmile si projdete ty nejhorší události dvacátého století – holocaust, 9/11, narození Jiřího Paroubka –, řekněte sami, co z toho se vám může na moři přihodit? Nic.

15. Chlap by se měl neustále udržovat v kondici
Což přeloženo do češtiny znamená, že místo toho, abyste v šedesáti nebo sedmdesáti chodili s vnoučaty na procházky, budete shánět nějaký nový preparát na své vrzající klouby. A když si uděláte anketu mezi ženami, co je přitahuje na mužích, vyjde vám, že je to: osobní šarm, vtip, vrásky a šedivé skráně. Vidíte někde mezi tím slova jako svaly nebo ploché břicho?

16. Jakékoli drogy škodí zdraví
Neškodí. Alespoň ne tolik jako docházka do zaměstnání v délce několika desetiletí, stres z pracovního prostředí, deprese z vlastních neúspěchů nebo zklamání ze životních proher, které znamenají, že jste neobstáli v měření sil skupiny vy, váš soused a váš přímý nadřízený. No není lepší se zhulit a hodit všechno za hlavu? Stejně všichni umřeme.

17. Nový silniční zákon sníží nehodovost
Stoprocentně. Hned jak se vyřeší, aby ho někteří nemuseli dodržovat a nepřišlo se na to, zlepší se stav silnic a dálnic, sebere se řidičák všem dementům, kteří si ho koupili, a najde se další prostor, kde budeme moci postavit další silnice. Moment, budeme ještě vůbec naživu?

18. Golf je sportem pro všechny
Samozřejmě. Pro všechny, kteří dokáží vydělat pořádné peníze a mohou být svým spoluhráčům prospěšní i mimo golfové hřiště. Těžko si představit, jak by v nějakém klubu vítali Honzu, toho času bez práce, trvalé bydliště hlavní nádraží.

19. Rodina je základ státu
Čím víc rodin bude jeden muž mít, tím lépe pro stát. napsal/a: Andysekk 13:13 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář