Však zkusit to můžeme. Inu, bereme-li sex jako sex a ne třeba jen sex, nebo sex, protože víme, že sex může znamenat všelicos, i například něco, co se sexem nemá nic společného, co si budeme povídat..., tedy, aby bylo jasno, myslíme-li to, na co každou chvíli téměř všichni myslíme, tak to je samozřejmě nejlepší provozovat v tom věku nejlepším, že?! A tím nemyslím v nejlepším věku vašeho partnera či partnerky, nýbrž v tom vašem, resp. našem, protože "sex je náš, dělá dobře mně i tobě... tra la lá", jak zpívá jedno české oblíbené hudební těleso, pojmenované po dívčím jméně, které mám tak rád.
No, a ať si každý odpoví, který je pro něj ten nejlepší věk a taky jestli ho více zajímá jeho vlastní prožívání erotické cesty za "La Petite Mort" (malá smrt – pozn. překladatele), nebo spíše zážitek toho druhého. Mně osobně ten můj věk momentálně vyhovuje náramně. Tuhle se sám velký James Brown holedbal českým novinářům, jak to ještě ve svých sedmdesáti šesti letech dokáže ženě pěkně to... tento... hmm…, prostě jak ji dokáže pěkně přivést k slzám štěstí. Hovořil sice také o kvalitě versus kvantitě, v každém případě obličej mu při tom zářil jak malému klukovi.



No jasně, v šestnácti letech je muž fyzicky připravený, že pravá ruka neví, co dělá levá, a každá dívka jest královnou. Nevím přesně, jakou paseku v mozku, tedy jaké všechny chemické pochody spouští výbuch testosteronové bomby, ale mám pocit, že instantně přidává dioptrie. Toho pak mohou využít starší dámy, dostanou-li chuť na mladé zaječí maso. Musí ale také chápat, že talent ne vždy stačí, a co se sexu týče, nějaká ta zkušenost není vůbec marná. Na druhé straně, na Afroditou políbené nymfy lolitky také moc nevěřím. Broskev chutná totiž nejlépe zralá. Zhýralá fantazie mužů je jedna věc, realita druhá věc a deviace okrajový žánr, o němž psát nechci a ani nemohu, nejsem Miroslav Plzák ani Woody Allen.
Dvacet pět let je čtvrt století, krásný to věk a muž dnešní vyspělé Evropy rozsévá, kde se dá. Samozřejmě pokud je rozumný, tak nakonec z toho promiskuitního rozsevu nic moc nevzroste, protože jeho čilý a mohutný spermafont naráží na pečlivě laboratorně testované latexové bariéry různých barev, vůní a značek. No a pak přijde ta dlouho očekávaná svatební noc. A to já na kůži vlastní neznám. Když ale vidím, v jakém stavu většinou čerství novomanželé odcházejí na kutě, tak mi zas tak čerství a na kvalitní sex připravení nepřipadají. Sex je vůbec složitá a různými lidmi různě vnímaná věc. A to nezmiňuji jeho produkt, ten zvláštní stav opojení, to, co neurolog popíše jinak než poeta. To, na co se mne Harper’s Bazaar neptá, ale každý to snad, alespoň někdy, s tím svým sexem spojené má. A jestli ne, tak ať doufá, že to zažije. Ano, červení už vědí, ta patologická změna, to ztotožnění s vnějším objektem, ten nádherný stav, k němuž zve hrdliččin hlas (nehodící si škrtněte), to když přítomno jest ve vaší ložnici, na gauči, v autě, letadle, márnici, v otevřeném kosmickém prostoru či kdekoliv jinde, kde to zrovna provádíte, tak pak na věku asi fakt nezáleží, to je totiž mazec největší a všechno je rázem jinak. To jsem ve svých Kristových letech zplnomocněn prohlásit. napsal/a: Andysekk 13:57 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář