25.Září 2008

Konecne jsem se totiz dostala sama do obchodu a poridila cernej caj, kterej dosel uz asi pred 14 dny a tudiz jsem si nemohla po ranu varit svuj oblibeny caj s mlikem. Koupila jsem pekne britskej a je to lahoda, skoro jako od maminky, i kdyz ten chutna o to vic, ze ho nemusim delat ja:) Do obchodu jsme vyrazily s holkama po skole, protoze je to kousek. Jmenuje se Whole Food a zameruje se na zdravou vyzivu a bio potraviny. Musela jsem totiz nakoupit nejaky ten stuff na vikend. prisly jsem 10 minut pred zavirackou, tak nebyl moc cas si vybirat, par krekru, susenky, jabka a 50 dolaru jako nic. No taky jsem si koupila kousek mrkvove buchty, co tady vsichni jedi na husto. Natlacila jsem to do sebe hned v aute, chuti neco jako nas pernik, ale s orechama a kremem na vrchu, moc nevim proc je to mrkvovy... Kazdopadne to bylo pekne vlacne a doufam ze muj zaludek takovou bombu pred spanim unese. Jeste jsme se zasmaly, kdyz jsme si vsimly, jak hezky Mona zaparkovala pres 4 mista...a to se ted v pondeli prebarvila z blond na plavo- no ocividne to nepomohlo :))

Mimojine, dnes jsem mela skolu a psali jsme dalsi pismku typu Cha chacha, bylo to tak tezky, ze jsem to odevzdala asi az po 5ti minutach:) Sla jsem se ulit na zachod a kdyz se vratim, nekteri jeste pisou pisemku, tak to fakt nechapu. Teda samozrejme tam muzu mit milion chyb, ale nemyslim si. Problem bude jinde, ti ostatni nejspise neovladaji cteni, maj chromy ruce, jsou slepy...opravdu nevim nevim:) Ta nase trida je stejne zajimava, uz jsem vam asi psala, ze bily jsme tam jen tri, ja Monika a jedna holandanka se svym chrrr. Zbytek je od USA-mexickejch hranic na jih, i kdyz mame exemplare i z Indie. Vekove to omezeny taky neni, jedna pani je tam celkem stara. teda kdyz jsem se ptala Moniky, tak ji odhadla na 30, podle me ji je tak k 60, takze nejspis neco mezi tim:) Taky je tam takova starsi pani, co je strasne aktivni a furt by chtela odpovidat a zapojovat se, ale vzdycky, kdyz se o to pokusi, tak se zasekne a zacne strasne rychle mrkat, ve finale to pusobi dost komicky. No pak ten Ind, ten se zapojuje porad a bohuzel se nezasekava. Jeho pripominky jsou mimo misu a neni mu moc rozumet. Jednou jsem si s nim menila sesit se cvicenim, kde jsme meli zakrouzkovat podmet a prisudek a on to tam nasazel tak hala bala a jeste mi to podaval s vitezoslavnym sklebem, jakej je borec. Hned prvni veta me ovsem presvedcila, ze ma svuj svet nooo. Pak taky kluk, co vypada fakt jak kdyby ho nekde setrasli z vetve v pralese.....No a vzdycky nekde v rohu sedim ja, ohryzavam tuzku nebo neco cmaru a vsechny tyhle spoluzaky pozoruju. Treba si oni o me taky nemyslej nic hezkyho, ale tak svoboda slova ze.

Vlastne jsem dnes ani psat nechtela, ale okolnosti me donutily umejt si vlasy, tak musim cekat az uschnou. To me pripomnelo, jak si ze me delala sestrenka srandu, kdyz jsem byla mala, ze mam tak mastny vlasy, ze kdyz hodim hlavou, tak na zdi bude maslo:))) To nevim kde to vzala, pac si nepamatuju, ze bych nekdy mela nejak extra mastny vlasy, ze bych treba v noci sklouzavala z polstare. Ale vite jak, to bylo u babicky a tam se nikdy na tu hygienu moc nekoukalo, mezi prstama sisky, v uchu klacek, v podpazi hlina...normalka:)) ted jsem si chvilku delala legraci, aby to nekdo nevzal vazne. Dobra nalada je zpusobena asi tim cajem.

Tak se kazdopadne mejte hezky a ja se ozvu jaky byl vylet, jestli teda vlastne nekam pojedeme, s touhle partou to nikdy neni jisty, jestli nepojedem, tak kazdopadne usporadam hody a sezeru vsech 50 dolaru v naturaliich:)

Aloooha

Vložil: Ev-elyn ¤