17.Srpen 2008

Panejo, dneska skoro rekordní návštěvnost- to všichni čekáte na moje žalostné poslední výkřiky ne?:)) Inu dobrá, tady je máte.... No jak začít, je to divný být tu dnes naposledy, je to hodně divný, pořád na to musím myslet ať dělám co dělám. Ale asi by bylo zvláštní nemyslet na to vůbec, takže jsem asi normální :) Za ten poslední týden proběhlo dost loučení a padlo i dost slz (nj, ženská). Nejdřív to bylo v úterý s Jíťou, pak ve čtvrtek, resp. pátek nad ránem, s kavárenskejma a dnes s mým Tomem a jeho rodinou. Zítra už tam se mnou bude jen mamka, taťka a Kačenka, což je moje výborná kamarádka a nejlepší spolubydlící z Brna. Tak doufám, že to nějak ukočíruju, ať tam nejsem za hysterku:)No nevím, ale spoléhám na to, že Káča zažene všechny moje chmury. I když je schopná mi s ledovým klidem celou cestu vlakem říkat, že to letadlo 100% spadne, tak od ní se to snad ani nedá brát vážně:) A navíc z dřívějšího článku víme, že to letadlo prostě nespadne, protože by to úplně rozhodilo mé statistické výpočty a propočty:)

Jedeme teda vlakem, aspoň já a Káča. V pátek mi totiž z agentury volali, že si musím ještě vyzvednout letenku v pražský pobočce- brzo to řekli co?:) Hlavně když jsem byla v Brně, tak jím říkám, že tam psali že mám mít papírovou letenku a oni na to: Nééééé, vůůůbec, ty hlupačko, takhle ti to stačí a už neotravuj :)) No tak teď to maj, oni teda ne, já tam musím jet jak hňupka zítra napřed....áááách jooo, to snad ani nemá cenu komentovat, zase budu muset brzo vstávat. No takže my vyrážíme už v 7:43 nach Prag a v 10 máme sraz s mamkou a tátou na Černým mostě, doufám, že to všechno klapne, protože jinak jsem bez kufru, což je ještě čajíček oproti tomu jestli budu bez letenky- troška adrenalinu, coby ne:))) Jinak copak bych vám tak ještě řekla. Kufr už je sbalenej a má trošku nadváhu (to se k sobě hodíme), tak se to bude muset ještě nějak vyřešit. Když jsem to teda snesla na hromadu, tak jsem silně pochybovala o tom, že by se to tam mohlo nacpat, ale kupodivu se to tam vlezlo jako prd a je tam i rezerva, takže se bude moct Ijáček roztahovat. Jen je to moc těžký a nevím co s tím, přebývá asi kilo, takže jako žádná hrůza, budu to muset holt asi ještě probrat a nebo si tam zítra zahraju na blbečka:))) No tak to to radši proberu.

Teď mám trochu přetrženou myšlenku, určitě je toho hodně co napsat, ale je fakt, že už je půl desátý a měla bych to rychle všechno dodělat a jít si taky lehnout. Ještě si musím dopsat důležitý čísla, vymyslet co s tou nadváhou (kufru, ne mojí:)), dopsat cedulky na kufr...no prostě je toho dost a času málo.

Tak na mě myslete a mějte se tu pěkně, pokusím ci nejdřív napsat, jak to všechno bylo a nebylo:))

Vložil: Ev-elyn ¤