15.Listopad 2008

Jsem... | Moje povídky.....

    Jsem úplně normální tuctová slečna.V podstatě nejsem ničím zajímavá.  
    Nechovám přeci exotická zvířata,nejsem modelka ani zpěvačka, ani nevynikám ve vrcholových sportech.Ba naopak.Nemám žádné neobvyklé zájmy či přátele,kteří by byli nějak slavní a naše přátelství by ze mne dělalo pomyslnou star.
    Nevynikám ani vzhledem.Rozhodně nemám uši plné naušnic, tetování nad pravým obočím,ani nenosím nagelované EMO účesy nebo dokonce punkerská číra. Spíše naopak.Nemyslím si sice,že bych byla  šedá myš,ale úplně od věci to taky není.
    Moje názory taky nepatří mezi ostře vyhraničiné. Vždycky jsem byla otevřená novým informacím, faktům a myšlenkám. Tím ovšem nechci říct,že bych byla v tomhle směru manipulovatelná.
    Stejně tak nejsem žádná nádherná princezna. Vlasy mi nesahají až do pasu,nemám mandlovou pleť, 180cm, pomněnkové oči, nebo jak podle vás vypadá ideál krásy. V Tomhle ohledu patřím do skupiny obyčejných dívek bez větší dávky šmrncu a sex-apellu.
    Jsem ve své podstatě obyčejná středoškolačka, která nemá na první ani druhý pohled co nabídnout. Ale jsem s tím smířená. Protože každý máme něco, co nás odlišuje. A na mě je taky určitě něco takového. Jen nevím, kdy to kdo objeví.
    Prozatím vím o jedné věci,která mne řadí přinejmenším do skupiny šťastných lidí. Lidí, kteří mají někoho, o koho se mohou opřít. Mám něco, co mi spousta lidí nepřeje,závidí, kvůli čemu si na mne někteří ukazují a dívají se na mne přes prsty. Přitom to, co mám, není ani trestné, ani špatné...............Mám lásku

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů