25.Říjen 2008

Po dlouhé době... | Novinky o mě a mym životě '-)

Po dost dlouhé době sem prostě zase musím napsat pár řádků ..Pár řádků o tom že jsem neskutečně happy...

      Všechno začalo vstupem na SŠ.. Ve třídě se vytvořil dokonalý kolektiv a moje spolubydlící je taky anděl /ač s rohama/..Ve třídě jsem si našla minimálně dvě sqělé kamarádky: Lucinku a Simonku/ta je zároveň moje spolubydlící/..A škola se taky dá zvládat bez větších problémů.

     Aby toho nebylo málo,začala jsem chodit do tanečních..Protože tancem žiju,jsem absolutně unešená..Na parketě se jako vždy cítím jako v jiném světě...Jen těžko můžu říct který tanec mě baví víc..Jestli foxtrot,tango,jive,cha cha,samba,rocknroll..nebo ty další ,které jsem líná jmenovat..NAvíc si troufám říct že s mým tanečníkem jsme relativně sehraný pár.

    V neposlední řadě změn mám přítele. Připadá mi to jakoby strašně dávno,co jsme byla naposledy takhle moc happy a zamilovaná..Ke štěstí mi ale přece jen něco chybí-vídáme se jen jednou,dvakrát týdně..Ale věřím v to,že i tuhle překážku zvládneme..

    Něco,co mi ale trošku kazí moje štastné období je fakt,že  už se mimo tanečních nevídám s bývalými spolužáky..Tak ale třeba se to trošku srovná..

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů