03.Březen 2009,21:42
Přiznám se a dokonce bez mučení. Lžu. Nemám v plánu psát o žádných citátech o lásce, nechci se dělit o moudra, která navíc nejsou ani z mé hlavy a navíc už je každý alespon sto krát četl. Kdo se chce dočíst nějaké moudro o lásce nechť navštíví knihovnu. Aspoň plně využije své gramotnosti.
Jinak jsem si našla novou zálibu. Začla jsem chodit na xchat. Kdo by chtěl najde mě tam coby rumova.vila84 - to bylo preventivně pro ty dobré duše jež měly potřebu se mě ptát kolikže mi je. Už to není tak lichotivé co předtím, ale zase ani tak zlé abych musela pod rouškou tajnosti používat svůj druhý nick tainted.girl - to je zase podle klipu tainted love od MM - doooooooost hustý. S postupem času jsem začala litovat, že virtuální svět není tím reálným. Xchat se hemží pány, jež jsou inteligentní, pohodoví, pohlední, sex s nimi je pouze vášnivý a zvládají být kluky i ve 35 (jsem zvědavá co by na to řekl John Lennon - jehož výrok nevěř nikomu nad třicet - vstoupil do dějin. A doktor chocholoušek? Toho si dokážu živě představit, kterak si to cválá po chodbě pro svoje vyšetřovací nádobíčko). To vše o sobě alespoň tvrdí, je však s podivením, že jakmile se optám na základě čeho soudí, že jsou inteligentní a pohlední - nedostane se mi odpovědi.  Zároveň se pánové zajímají o to co hledám. Co asi? Jsem na chatu tudíž komunikačním webu a ráda bych si vyměnila pár kb dat.
Avšak přes veškerá úskalí je pro mě představa, že vylezu na ulici a tam si to štráduje jeden štramák za druhým, každý z nich má smysl pro humor, každý z nich je pohodový a sexuálně zdatný se mi líbí. Žila bych si jako v ráji. Ukázala bych a mladík by nadšeně přišel drsnou chůzí vášnivě mě objal a políbil načež bysme se oddávali hříchu. Jsou přece všichni dle svých slov sexuálně zdatní. Samozřejmě jsou i pohodoví takže chlapec by po aktu hezky vstal, všechno uklidil, přinesl mi rumíčka, masíroval zádíčka atd. a vyčkával zda-li ještě nedostanu chuť se milovat.
Ano, přiznám to otevřeně a bez zábran, mám ráda když jsem opečovávana. Stejně jako každá žena.
Jenom mě tak napadá, jestli by mě xchatová realita možná časem nezačala nudit...
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: