04.Únor 2009,20:26
Dnešek je dnem, který se mě vyloženě pokouší naštvat. Nejvíce se to daří propagačním prostředkům.Ale začnu pěkně popořadě.
Ráno jsem se probudila, ano já vím stává se to všem, jenže já se probudila s afrem na hlavě a o deset minut později než jsem měla. Takže jsem vyskočila z postele jako fanynka metroušskýho boybandu skáče radostí když dostane jejich neposlouchatelné cédéčko akorát že já vyletěla hrůzou. Po zjištění abstraktního díla noci na mojí hlavě jsem začala žhavit žehličku a pokoušela se upravit.
Po sebekritickém zhodnocení jsem si vzpomněla vzpomněla na rozhovor dvou třeťaček který jsem omylem zaslechla kdy jedna říkala té druhé že nechápe proč jí někdo závidí že se umí hezky namalovat krásně načesat a pěkně oblíct. Ta druhá jí chápavě pokývala. A já jen s odstupem času tiše záviděla. Nejsem ženská, která by vysloveně trpěla zažitejma komplexama ale když ty zrcadla ať dělám co dělám mi prostě lžou. Půl hodiny se češu, další půlhodinu se maluju a přesto když pak jdu někam tak buď ze zrcadla na mě mává jebák nebo mám nad vlasy auru. Taky bych si chtěla přijít takhle k jakémukoliv zrcadlu a říct si: Hele bejbe no ty se umíš načesat a jak krásně ses dneska nalíčila. Ti lidi jsou hrozní že ti tak závidí!
Paxem vylítla z bytu jako za starých časů z internátní jídelny po kung pau (nikdo mi nevysvětlí že do toho kuchařky nedávaly projímadlo) čekala jsem na hlavasu na martu. čekala jsem na martu na hlavasu tři minuty, čtyři a už bylo dvě minuty před odjezdem vlaku, zavolala jsem ji. Že prej sedí ve vlaku takže o5 ruměnka a la torpédo.
Ve škole mi pak začalo být blbě. Menstruace, perioda, mensky... Říkejte si tomu jak chcete ale já bych to nazvala zasraným prokletím ženy. Je krize když to příjde ale ještě větší a když k tomu ještě s menstručníma bolestma chodíte kolem plakátu daruj krev je vaše nálada totálně pohřbená.
Potom následovaly dvě hodiny angličtiny a úprk na brigádu a další cedule. Tentokrát mi dělal radost mc donald. Reklamní poutač u hlavní silnice - cítíš tu vůni a přede mnou kamion kterej musel jet snad na speciální smradící palivo, takhle nesmrděj ani třinecký
Ano milý strýčku Same cítím tu vůni!
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: