22.Duben 2009,21:34

Ráno jsem vstala, no vlastně jsem se probudila. Mohlo být tak kolem desíti, možná devíti. Venku bylo vcelku teplo. No prostě mořské okolí, karibik. Znáte to. Zaslechla jsem známej zvuk, něco na styl hudby. Oblékla jsem se a zkulturnila. Přešla jsem po molu své luxusní chýše a šla za zvuky. Byli to ska-p. Zrovna měli zkoušku z dálky mě záhlédli a tak mě pozvali, že prej tam mají i něco dobrého a jestli se nechci i nasnídat. Hoši tam měli plněné tortilly, tak jsem si po ránu hned pochutnala. Hoši k tomu zkoušeli a hráli.

Asi po hodině přišel zpěvák z Reef, přivezl suroviny na pina colada a poslední sestřel. Bylo sice ještě brzo takhle chlamptat, ale proč ne. Pak jsme s klukama trošku blbli a oni mě začali přemlouvat, jestli bych s nima nejela na celosvětové turné. No - bylo by to super, ale musela jsem odmítnout, protože jsem už byla dohodnutá s Ally´s coffeshop - což byla momentálně nejlepší a nejuznávanější hudební skupina, dokonce MC Cartney jim předskakoval, vzhledem k tomu, že holografování se dostalo konečně na slušnou úroveň, tak to vypadalo, že Beatles budou moct znovu hrát v kompletní sestavě a tak  by Allys cofeeshop mohli mít pořádnou a důstojnou předkapelku. 

Kluci byli sklamaní, takže jsem jim teda přislíbila, že na příští turné už s něma teda určitě pojedu. Ke konci zkoušky jsme se dohodli, že večer jen co přijedou mojí drazí půjdem na koncert ACDC, volali prý oba hoši Youngovi, jestli nám maj rezervovat VIP kabinku a jestli mi maj připravit spíš svoboné limetky nebo jahodové pivo. Tohle se prostě nedalo odmítnout. Zvlášť když mě ještě před tím zpěvák z Reefu pozval na oběd do Rebia. 

Nakonec jsme spolu měli v mojí chýši akorát lasagne a ovocný salát, který jsem si už ale vychutnávala z něho...

Odpoledne jsme pak ještě zewlili trochu na pláži a dováděli, večer se konečně oblíkli, sešli a šli všichni na koncert Paul Young mi sdělil, že je můj otec. Byla jsem z toho trošku překvapené, ale dobrá zpráva vždycky potěší. 

S děckama jsme si pak trsli na ACDC a večer šli na pivo do stejkáče, který speciálně kvůli mě otevřeli i na mém ostrově. 

Zbytek večera jsem už pak jenom byla zavřená se zpěvákem z Reefu a dokončovala záležitosti z odpoledne, pili jsme víno, milovali se  a užívali si života. Bylo nám fajn. 

Usla jsem jako miminko. 

Zítra mě čekal náročnej den.

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 13.05.2009 08:54:58, Evisek

    ...a pak zazvonil budík a leželas na své brněnské palandě, co?:-D