31.Srpen 2008,19:47
Všechno jednou skončí. Tečka. Krátké sdělení, které ve mě vždycky vzbudí jakousi sentimentální náladu okořeněnou o to, že se poslední dobou nestačím divit, jak čas rychle ubíhá. Nebudu tady nikoho prudit svými sentimentálními kecy ono to léto ještě určitě příjde a když bude nejhůř taxi ještě tak týden prázdniny udělám. Každopádně konce těhle prázdnin mi je líto. Obzvlášt líto ještě jsem nestihla žádnou letní lásku - nepočítám - li dostaveníčko pod vavřínem kdy jsem dotyčnému za udatného alkoholového opojení vysvětlovala že líbat se mnou není moc dobrý nápad, protože má partnerku a dítě. A že pochybuju o tom že mají polygamní vztah. Pochopil to až napotřetí kdy jsem pro změnu přišla líbání na chuť já a tak jsme opět skončili v objetí s tím, že je jedno jestli se s nějakou cizí slečnou líbal půl hodiny nebo deset minut. Že už tu chybu udělal. Druhý den chodil a strašně se mi omlouval. Takže naše milostné vzplanutí zakončil jeho provinilý výraz a neustálé omluvy a můj pokus o vysvětlení že já nejsem ten, komu by se měl omlouvat :)
Prostě se musím vyrovnat s koncem léta, dobou kdy je všechno tak nějak víc frí, volnější svobodnější...  Prostě RUMĚNKO PROBUĎ SE, ještě nejseš v důchodu na tyhle sentimentální demence.
Bye bye bezcílný flákání před televizí, malcolme v nesnázích, hodiny za počítačem, poflakování se po brně - karviné, chorvatsku ...
This is the end my only frend, this is the end!
http://www.youtube.com/watch?v=AbJkCj8-Io4&feature=related (na ten klip nehledte:)
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: