02.Prosinec 2010,22:52

Během posledního snad měsíce jsem z několika úst příslušníků mužského pohlaví slyšela přání být ženou. Ačkoli jsem ženou opravdu ráda donutilo mě to zamyslet se, jaké by to bylo kdybych byla muž. Pokud je má dedukce chybná, ráda příjmu oponenturu. V některých případech vycházím z reálných zkušeností. A opakuju, že nejsem zapšklá subvražedka. Mám mužskou společnost ráda. Tímto blogem (bude-li to někdo číst) chci jenom poukázat, že ačkoli je fajn být ženou a má hodně úskalí být mužem není nic růžové. A protože mi určitě někdo bude nadávat do feministek znovu opakuji: Mám ráda mužskou společnost, jsem ráda ženou. :)

Kdybych byla mužem, nebylo by mi na snad z každé mediální a nemediální strany nuceno, jak mám vypadat nebo do jaké šablony se mám situovat. Jaký krém, jaké šaty a jakou vonavku k tomu potřebuju.

Kdybych byla mužem a přiznala se někomu k bisexualitě, nestala bych se sexuální atrakcí. Ženy by mě hned v houfech nenutily do trojky a nepředstavovaly si jak se na nás budou koukat natož aby mě do něčeho podobného nutily. A to i přestože bych zdůraznila že trojky opravdu nemám ráda.

Kdybych byla mužem a v pětadvaceti neměla potřebu plánovat děti, rodinu a toužila raději po protějšku se kterým by můj život byl spokojenou cestou životem nepřišla bych nikomu divná.

Kdybych byla mužem mohla bych bodře dávat k dobru kterak moje pohlaví nestárne. Co na tom, že fotrovatí a časem se z mnoha stane monstrum na gauči s ovladačem v ruce.

Kdybych byla mužem a koupila si časopis určený pro své pohlaví, byla bych ušetřena závalu různejch komplexů a produktů k jejich odstranění.

Kdybych byla mužem, můj pohlavní orgán by byl natolik zprofanovaný a napsalo by se o něm tolik, že bych se uspokojila a zároveň mohla žít v bludech jako je poznávání ženského orgasmu podle "vlhkosti" a dávat svou "šikovnost" v obdiv.

Kdybych byla mužem a chtěla jít do jednoho obchodu, pro konkrétní rifle měla bych na výběr z dvou druhů. Nebyla bych tedy nucena zkoušet si 8riflí abych zjistila že mi ve finále ani jedny neodpovídají.

Kdybych byla mužem, protagonisté ve službách určených pro mě by neměli vyloženě afektovaný hlas (reklama na Avion shopping park).

Kdybych byla mužem a tejden se neholila na několika maličko místech, kde se to čeká, jednalo by se o módní strnisko. Nebyla bych považovaná za nechutný hovado.

Kdybych byla mužem a neměla ráda infantilní zdrobněliny, nebyla bych považovaná za bezcitnou potvoru.

Kdybych byla mužem, naštvala svůj protějšek kerej by mi pak nadával byla bych považovaná za chuděrku pod útokem hysterky.

Kdybych byla mužem a šla se svou partnerkou do nákupního centra, byla bych všeobecně považovaná z hrdinku. Co na tom, že jdu "obhlídnout terén" a ukájet své promiskuitní myšlenky.

Kdybych byla mužem a přiznala se, že jsem svého času byla schopná vychlemtat 1o panáku rumu aniž bych se zřídila a v další hospodě si taky něčeho přihnout, nebyla bych považovaná za hrůzu tohohle bytí ale za bohéma ke kterému to tak nějak patří.

Kdybych byla mužem a byla vulgární a hrubá, nepohoršovala bych tolik lidí. Pro některé bych byla jako chlapák.

Kdybych byla mužem, lépe by se mi masturbovalo.

Kdybych byla mužem, nemenstuovala bych.

Sežerte mě! :)

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: