08.Září 2011,21:04
Za život jsem dostala nepočítaně otázek. Ptali se mě na to, jestli jsem normální (pochybovat o mém šílenství mě hluboce uráží), ptali se mě na cestu a další věci. 
Většinu z otázek si nepamatuju. Ale! Existuje podle mě i speciální kategorie otázek - otázka zamýšlečka-ispirátorka-svědomka. Krásný případ byl tuhle v pátek. Byl tady Žampion a zeptal se mě: Čemu se zrovna věnuješ? Vyblekotala jsem ze sebe něco nesrozumitelného a to se později utopilo v medovině/pivu/víně. Nedokázala jsem přiznat slabost a to, že posledních pár dní žiju neispirativní a dementní, konzumní život. Že tak nějak funguju a nejsem pro nic nadšená. Jasně, občas se pokoušíme učit se polsky, chodím na hodiny češtiny, vařím marmelády, suším bylinky, hledám práci... Jenomže nadšenost nebyla pro nic.  Styděla jsem se za sebe a asi bych měla něco změnit... Minimálně mě to nakoplo k tomu, že zase maluju prasátka a píšu dopisy... :)
Další otázka z téhle kategorie je: Co to o tobě vypovídá? Položil mi ji loni na podzim jeden mládenec. A já si ji položím ještě občas i sama. No odpověď je jasná... NIC pozitivního! Ale tak nějak si člověk aspoň ten problém uvědomí a podle toho zařídí...
Asi každého dostane jiná tahle otázka, určitě budou za zrodem mnoha životně důležitých vynálezů. Jsem tedy ráda, že tady jsou i kdyby byly jen v tom mém Ruměnko-světě.
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


1 Komentáře: