22.Září 2011,17:28

Úvodem bych ráda připoměla, že se nepovažuju za věřící.  Náboženství a jakýkoliv fanatismus pokládám za krajně nebezpečný a mozkovymývací.

Poslední dobou, zvláště pak tento týden se musím zamýšlet, nepromlouvá-li se mnou vyšší síla. Nesčetně krát jsem mnoha lidem vykládala historku o záchodech na internátu Brno Čichnova. Nedaleko kukaně, kde se hlásil příchod byly toalety, kde hrálo rádio Petrov. Jak to tak během studentských let bývá, tu a tam jsem se dopotácela na internát plna piva. Abych si ulehčila, využívala jsem výhodné pozice oněch toalet. Zajímavé bylo, že vždy v tuto chvíli (mé opilosti) hrála písnička, která  mi měla co říct. Jeden přílad za všechny:  Štval mě svět, štvalo mě, že delší dobu sexuálně abstinuju a ani s linií jsem nebyla spokojená. Tehdy mi k "odpivovávání" se vyhrávala písnička: Keď ťa prudia ludia, ked si obezný...všetko je len zanědbaný sex...  Rezignovaně jsem pokývala hlavou a raději se klidila na pokoj.

Tuhle jsem se vracela z Orlických hor od svého kamaráda, který je shodou okolností mým expartnerem. Přiznám se bez mučení, že ho mám pořád tak nějak ráda, ale ono být přátelé nám sedí víc... Seděla jsem ve vlaku a během cesty si přelazovala na různá rádia. Snad v každém kraji, zrovna ve chvíli, kdy jsem naladila libovolné rádio hráli písničku It must have been love od Roxette.

A tuhle znovu! Včera! Pokoušela jsem se o úklid (je mi záhadou, proč ačkoli uklízím vždy se od někud objeví nepořádek a můžu nanovo), hněvala se na svého exmilence a v tom zahráli písničku od Alice Cooper  Poison. Samo o sobě by to nic neznamenalo, jenže moderátor po dohrání písně začal povídat, kterak autor složil tuhle písničku o ženě, která mu akorát škodila ale tak nějak ji nedokázal odolat. Aby to nebylo málo, o něco později začali hrát písničku na podobné téma...

Nevím, jestli je to reálně možné a nějaká vyšší síla se mnou opravdu promlouvá nebo se jen jedná o shodu náhod ale!: Drahé rádio, jestli mě budeš i nadále moralizovat, tak si pustím CD nebo MP3! Já se buznit nenechám! Ne zadara! Ne rádiem! :) 

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 23.09.2011 22:20:29, kdosi z TC

    Není to špatné, ty čárky tam skutečně chybí, ale náboj to v sobě má i se závěrečnou pointou. Jak ti závidí, rebelující mládí!