07.Září 2011,17:51
Dneska umřeli hokejisti. Pokud jsem to pochopila správně, pak spadli v nějakém letadle. Pokud mé chápání bylo v dobré náladě, pak se jednalo o nějaké slavné hokejisty. 
Přiznám se, že hokej mě nezajímá. Nudí mě a tak nějak celkově nejsem naladěná na vlnu: budu ze sprtovce dělat boha. Vlastně jsem pořád nepochopila dvě věci. Popularizování sportovců a nadbytečnou lásku ke zvířatům. 
Mám kamaráda, je úžasnou, intelektuální, renesanční, nadanou bytostí. Mám kamarádku, je symbolem ženství, je obětavá a je typem osoby, na kterou se můžete spolehnout a věřit jí. Mám kamaráda, je to člověk, kterému můžu říct cokoli, je pomyslným přístavem pro moji duši a umí mi vynadat, když zas páchám nějakou volovinu. Mám kamarádku, která má dvě děti - je to starostlivá matka, která v životě má víc smůlu, než štěstí, při výchově dětí porušuje veškeré fyzikální zákony a je snad na pěti místech najednou, je moudrá a vždycky si umí poradit. 
Jasně, třeba ti pánové byli taky úžasní, nadaní lidé. Třeba je někdo měl rád a obdivoval.  Já osobně si myslím, že sportovci jsou zbytečně popularizovaní. Pojďme raději ocenit své blízké, lidi, kteří pečou chleba, vědce, optičky... 
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 23.09.2011 22:28:34, Kdosi z TC

    Místo "třeba je měl někdo rád, napiš, určitě je měl někdo rád. Blízcí si určitě takovou medializaci nepřáli. Ale líbí se mi, jak píšeš o svých kamarádech a blízkých. Je to dosti povedený článek.