15.Leden 2009,08:43
Lednička zela prázdnotou a tak mě napadlo stavit se do kauflandu na nákup. Je to po cestě ze školy, tak jsem si jen tak odběhla. Když jsem stála u pultu s lahůdkami a přede mnou nakupoval pán hodně pomazánek. Tak nějak mě navnadil, měli tam sýrovou pomazánku, kterou ostatně mám ráda ve slevě a tak mě napadlo že si ji k tomu eidamu budu přát. Dřív než jsem se stihla dostat na řadu pán přede mnou se zeptal. Do kdy že ty saláty má spotřebovat. Napadlo mě, že to je dobrá otázka a tak jsem nastražila uši.
Paní prodavačka: Já bych si to nikdy nekoupila, tohle si dělám sama doma. Ale spotřebujte to maximálně do zítřka. Pak bych to neriskovala.
Hrklo ve mě. Každopádně když jsem se dostala na řadu vylezlo ze mě akorát: 15 deka třicetiprocentního eidamu.
... co kdyžtak z toho bude niva...
Taky se Šárka konečně rozhodla pracovat, udělala mi tím obrovskou radost. Ono přecejen když se vám spolubydlící svěří že se rodiče rozhodli ji nepodporovat dokud si nenajde job a vy ji nevidíte moc makat. Trochu znejistíte, nebo teda alespon já. Že prý půjde do Tesca.  Zaradovala jsem se a varovala ji, že si zaměstnanci na ně docela stěžují tak at  si dávaj pozor a že pokud všichni odchází tak to taky nebude sranda...
První pracovní problémy nastaly v sedm ráno, když měla vstávat do práce. Pokusila jsem se ji dodat podporu a upozornila ji že tramvaje jezděj už od pěti, že supermarkety maj otevřeno už tak čtvrt hodiny a že  si to museli připravit stejně jako otevřeno má už i tadyhle pekárna a že to pečivo už taky nějakou dobu napečeno je  a že to má vlastně luxus si takhle vstávat.
S neochotou vstala a šourala se do koupelny.
Odpoledne jsem pak jela do Boskovic za mým milovaným a když jsem se po krásném randěti vrátila taxem se ji zeptala co první den v práci, jak bylo?
Prej že zjistila že by musela dělat dvanáctky, že by musela dělat i o víkendech a že to nechce. Překvapivě, když se hlásí do supermarketu, který ještě k tomu jede dvacetčtyři hodin denně.
Upozornila jsem ji tedy na pozici prodavače koberců co jsem viděla že hledaj. Prej že chce brigádu ne job. Ale proč když ji  vyhodili z pajdáku? Nerozumím tomu.
Taxem ji doporučila ať jde na livechat, nebo šlapat. Že si bude moct makat podle svýho a vlastně se v jejím životě nic moc nezmění akorát za to bude mít prachy.A ještě k tomu slušný. Nerozumím proč, ale strašně ošklivě se na mě podívala...
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: