Nejlepší přítel se nikdy neptá co má pro tebe udělat, udělá to, protože tě moc dobře zná a ví přesně co, kdy a jak udělat. Tím si získává svoji úžasnost a dokonalost, ne, spíš nenahraditelnost a výjimečnost oproti ostatním, kteří jsou pro tebe jen známý! Je to nej, které tě vždy mile dostává do rozpaků, ať jsi kluk či holka, když tě někdo neustále nečekaně mile překvapuje, je to vždy skvělý pocit. A to nemusí být tvůj partner, ale jen kamarád. Já takových přátel mám pět. Možná si někdo řekne tak málo, ale zamyslete nad tím kolik máte opravdových přátel, kteří se třeba vydají z posledních pěněz, aby vám pomohli, přátel, kteří dají svoji pověst v sázku, protože vám věří a vždy se za vás postaví, hmm? Tak mi řekněte kolik jich opravdu je, možná zjistíte že sotva jeden a to jen někdy.Většina lidí si to ani nepřipouští, ale je to tak.
Hlavu vzhůru, to není konec života. Jen třeba se správně nedíváte kolem sebe. Víte kolem každého člověka je vždy někdo strašně suprový, který čeká jen na tu šanci od vás, na šanci bavit se s vámi, na šanci dokázat vám , co vše je schopen pro přátelství s vámi udělat. Já byl hodně dlouho slepý a bral je spíš jako snílky nebo naivky. Až po dlouhé době jsem pochopil, že tito lidé jsou reální a své sny dokáží uskutečňovat, teprve pak jsem zjistil jak moc jsem jim ubližoval svoji nědůvěrou.
Nejlepší přítel má na vás vždy čas, vždy má chuť být tu pro vás. Teď to zní krásně že? Si nejspíš říkáte, sladký keci, to nemůže fungovat, proč by to pro nás dělal??  Já vám povím proč, protože to sámé vy děláte pro něj, on vám vlastně jen oplácí tu lásku, kterou od vás dostává. Krásné na tom je že vám ji dává, i když ji nedostává, protože máte třeba problémy, ale zná vás a ví jací jste, proto se pro vás tolik obětuje. On nemusí říkát, hele jsem moc rád že mám takovýho skvělýho kámoše, on vám to spíš dokáže něčím, aby to jste to cítili, nejen slyšeli.
Správný a pravý kamarád stojí za vámi vždy, ten falešný, co si na něj jen rád hraje, je za vámi jen když vás potřebuje. Když se má dobře, už vás skoro nezná. Proto něvěřte každému, kdo se na vás hezky směje, protože za rohem vás může také hezky pomlouvat. A falešných přátel je vždy více, než-li těch pravých. Raději neříkám své tajemství a osobní  věci, myslím že i ten nejlepší, může se stát jednou tím nejhorším. A od takového je to velmi velká rána, která bolí moc dlouho, naštěstí o tom jen píšu, ale nechtěl bych to zažít.
Tak poznávejte a přemýšlejte kdo je kdo, ať jednou nejste smutní. I když na některé lidi nám nestačí celý život, abychom se v nich vyznali. napsal/a: Martindeaf 08:51 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

MartinekZajicek 14.06.2007 11:00:16

Napsal jsi to moc dobře a naprosto s tebou souhlasím, kdybys měl čas, tak mrkni na můj blog. Děkuji a měj se