Miluji Tě!

22.Červenec 2007

Dvě slova, kterými se dá vyjádřit mnoho. Znamenají okamžik, kdy jeden bez druhého nemůžeme být. Musím se vás ale zeptat, umíte je ve správnou chvíli vyslovit, víte kdy je opravdu ten vhodný okamžik? Ono říct něco bez toho, aby jsme cítili přesně to samé je moc neférové, protože ten komu to říkáme nám může velice důvěřovat a v tu chvíli to bere jako něco závazného. Jak se asi bude cítit poté, když  zjistí že my to tak nebrali, hmm? Myslím, že bude nejzklamanějším člověkem v našem okolí a bude mít po právu na nás velký vztek. Není vůbec správné zahrávat si s lidskými city, protože je to to nejcennější, co kolikrát ti lidé mají. Ten kdo zasévá radost by měl vědět, že ne vždy ji také sklidí.
Miluji Tě, neznamená mít jen někoho moc rád, je to vyjádření toho, když nemůžeme bez toho druhého být, je v naší mysli tolikrát za minutu, že vlastně na něj stále myslíme, na každém kroku nám ho něco připomíná. Jíme lahodný oběd, ale známe jen chuť toho druhého. Člověka, pro kterého máme důvod žít, baví nás pro něho vstávat, chodit do práce a dělat věci, které jsme možná předtím nedělali. Ano, to je člověk, kterému můžeme říct: Miluji Tě! Je nedílnou součástí nás samých a víme, že jeho život, je i náš život. Radujeme se s ním, pláčeme s ním, trpíme za něho a snažíme se mu dělat život příjemnějším. Vážíme si všeho, co je ochoten pro nás udělat a vracíme mu to naší láskou. Proto vás prosím, neříkejte jen tak někomu tyhle dvě slova, pokud opravdu nezažíváte pocit závislosti na tom druhém a nejste ochotni pro něho se i obětovat či třeba  ponížit.
Mám rád hodně lidí a jsem pro ně ochoten udělat co je v mých silách, dokážu ale bez nich vnitřně žít, nemám pocit závislosti. V klidu usínám a myslím třeba na pěkný ženský, ale když miluji, ten člověk je jakoby stále se mnou. Chodí se mnou spát, i když vedle mne není, je v mém srdci, v mé mysli a naplňuje můj život. Je pro mne tím nejcennějším co mám, dává mi sílu žít a jeho třeba jen úsměv, je tím nejúžasnějším dárkem, který si přejete celý život.
Používejte tedy prosím tyhle dvě slova jen pokud budete dělat, to co znamenají. Nechápete-li stále jejich význam, raději řekněte: Mám tě moc rád. napsal/a: Martindeaf 16:44 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

zuza 23.01.2009 20:47:20

Martínku..Máš v tomhle 100% pravdu...


Janinaxxx 06.09.2008 22:19:27

člověče docela dobrá slova chválím.......