Pocit prázdna

17.Říjen 2007

Ztratíte-li něco, co pro vás příliš znamenalo, připadáte si jak když kus vás je najednou pryč. Věci, které jste běžně dělávali, najednou nejdou, máte hrozně moc času, ale vy jen sedíte na místě. Bavíte se s nejlepšími přáteli, ale vůbec je nevnímáte, nenalézáte nic, co by vás uspokojilo, jste smutní, jak dál. Najděte se v hudbě, probrečte třeba deset písniček, ale veřte mi, že po chvíli je budete vnímat, a to způsobem vašemu stylu zvláštním. Budete vnímat tóny, které jste nikdy předtím neslyšeli v tolik pro vás známé písni. Hudba vámi začne procházet a dávat vám milión pocitů najednou, v tu chvíli udělejte jen jedinou věc a to tu, že přidáte na hlasitosti. Tělo se vám začne najednou hýbat a vy přestáváte myslet na problémy. Uvědomíte si  v tu chvíli, že je tu plno hezkých věcí a vy je chcete zažít. Nenechávejte krásu halit smutkem, nežijete proto, aby jste smutnili, ale radovali se, a pokud máte ten pocit prázdna, tak zkuste se nějak vnitřně naplnit. Vím že je plno jiných způsobů, ale já radím jen svůj ověřený, který nikomu neublíží. Lepší než alkohol či jiné halucinogenní drogy.
Než jsem začal psát tento vzkaz pro vás milí lidičky, tak jsem byl moc smutný, nebavilo mě nic a nechtěl jsem už nic dnes dělat, jen ležet a koukat do prázdna. Ted mám na uších sluchátka a poslouchám jednu písničku, která je pro mě songem.Líbí se mi pro svojí momentální neohratelnost, rytmičnost a pohybu schopnost. Je mi mnohem líp a dokonce se i při psaní  usmívám. A radost kterou mám, bych chtěl dát i vám, všechny vás obejmout a říct  vám jak je skvělé zase stát na nohou a mít chut žít. napsal/a: Martindeaf 18:18 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Esterka 08.07.2012 23:09:33

Ahoj,
pocit prázdna cítím sna d každý den. Mám dvě děti jsme na mateřské,není to divné? Jsem dobračka od kosti a zjistila jsme, že každý mě jen využije a pak odkopne. Nepotřebují mě,už jsem jim pomohla, tak adios!Je to normální? Teď tu brečím a říkám si proč? Pro dobrotu na žebrotu a neumím s tím bojovat,jsem s tím uplně sama.Proč jsme taková husa a akaždému vždy běžím pomoct a pak ...? Nic jen prázdno.Napiš mi prosím. Ahoj.


Teri 24.02.2010 19:52:33

Co to bylo za song...??? asi bych si ho potřebovala pustit!