14.Prosinec 2008


Skvělej čas. Chce se mi někomu vybrečet na rameno, ale při tom bych nevěděl, na co bych si měl stěžovat. Sedím doma, bez nějaké větší náplně. Beze smyslu. Nic nedává už dávno smysl. Dávalo by, kdybych nepsal ? Úsměvný chvilky při sledování stínů. Splašený kousek tebe. Někdy trpím jak zvíře, ale vůbec to není poznat. Není čím trpět. Nejvíc mě děsí, že trpím, ale nevím prostě čím. Chtěl bych cítit benzín a oblaka prachu. Zabít se kvůli ztracenýmu řetízku. Nic nedvává smysl. Protože je 0:29. Je noc. Temný kousky našich duší se toulaj po ulicích a někteří z nás s nimi. Rafičkový digitálky na mikrovlnce....hahaha...... Dnes jsem vyhrál. Nešel jsem ven. Zůstal jsem doma sám se sebou. Se svýma mindrákama. Se svou nudou. S vtíravým pocitem smutku. Jako med. Lepí se a táhne. Nejde se ho zbavit. Musím se smát. Musím myslet na to pěkný. Na pěkný. Pěkný. Pořád to říkám. Nikdy ale nevím, co přesně tím myslím.

Nemám o tom nějaký hrubý představy. Chci být bohatej. Moc bohatej. Ale už ani tak nepřemýšlím, čím bych ty peníze vydělal. Mám hrnek. A je bílej. Má červený květy a voní čajovou mrdkou. Vyluhovanou čajovou mrdkou. Chci být jednou blázen. Mít svěrací kazajku. Stěny se na mě usmívaj. Nemají ale oči, a  tak se můžu tvářit jakkoli. Maj jen vysmátý velký ústa. Moc velký ústa. Big mouth ústa. Taky chci napsat Ježíškovi. Copak mi asi nadělí ? Byl jsem hodnej. Neroztrhl jsem ani jednu košili a naučil jsem se ptát nesmyslný věci. To už by stálo za trochu té námahy.

Třeba bych chtěl výhledově nějaký dárky. Během roku 2009 chci poznat následující uživatelky : hana18, Quickhani, sincerely, biggii. Nevím, co bych sice s nima dělal. Asi to, co kluci s holkama dělají běžně. Teď už je 1:00. Super. Poslouchám depresivní písničky. Na udržení duševní zaostalosti. Půjdu spát. Smířím se s dneškem, abych se připravil na smiřování se zítřkem. Spánkem jsem se naučil řešit problémy. Problémy jsem se naučil ignorovat. Udělalo mě to pohodlným, nepraktickým a neoblíbeným. Měl bych taky studovat astrologii. Umět mnohem líp lhát. Hlavně umět líp lhát sám sobě. Mám rád jahodový sny. Musím skončit špatně. Je to můj úděl. Nikdo mě nemá rád. Jen rodina. To všem co tohle říkaj ale nestačí. Kdybych aspoň uměl postavit vzducholoď. Chci být slavnej za svůj názor na svět. Chci se živit sázením. Sázet lípy v oboře. Kus za 1500, ne. Za 5000. Slavnej sázkař lip. Budu mít i skvělý hnojivo. Použiju starý myšlenky a chyby. Ty dělám pořád. Právě je čtete. Nechci tady být. Nechci být.

autor NMMetyn

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Domů