29.Září 2008


29.září, pondělí

Tak jako mám rád pátek, tak nemám rád pondělí. Vlastně ani nevím, proč dnes něco píšu, když nemám na nic náladu. Ráno bylo za okny mlhy, že byste to krájeli. A já musel vstávat na nultou hodinu. Ještě ani jednou za novej školní rok jsem na nultou nedošel. Třídní si toho buď nevšiml, nebo měl víc jiné práce.  Ráno mě navíc bolelo v krku a tak jsem laškoval s představou pobytu doma, nakonec jsem ale šel. Ve škole víc nejsem, jak jsem. Ráno bylo syrový, a možná, nebýt té mlhy, nebylo by ani tak chladný. 

Ráno jsem se zase zmastil, šel jsem do školy v zajetí něčeho nadzemskýho. Samozřejmě, že v takovým stavu se potíže jen hrnou. Ing. Svozil mě po ránu nemohl potěšit víc. Musel jsem po dvou dnech zas nahodit. Dvě otázky, smlouva o provedení o dílo a nějaký kecy k předání díla. Když nemáte na čem stavět, tak je to špatný. Bylo to špatný, netušil jsem nic. Je mi tedy záhadou, jak je možný, že jsem neinkasoval bůra, ale trojku. V druhé hodině vtipálek v podobě kantora "jokoval". Má vždycky hroznou radost, když se těm jeho vtípkům smějeme. Vtipnou formou nám také nadiktoval písemku o 20 slovíčkách, jejichž výsledky si nejsem jist, ale vím jistě, že těch, to jsem nevěděl, bylo míň. 

Tím ale práce ve škole skončila, tvrdý vystřízlivění v podobě dvou písemek se podepsalo na další práci, na níž neměli chuť ani žáci, ani učitelé. A tak se stalo, že jsem poslední hodinu prospal. Někdy se to tak stane i ve škole. V krku mě bolí ještě teď. Zajímavý je, že to pochytil i bratr, ten ale zavítal v místa, kde sídlí obvodní a odnesl si pěknou porci antibiotik. Takže nemůže požívat žádný psychotropní látky. Kdybych šel k obvodní já, tak bych neměl jedno, ale rovnou dvě zaspání. Ale možná by třídního uzemnilo razítko.

A když si to tak po sobě čtu, neshledávám na tom nic zajímavýho. Fakt mi to dnes nejde, nic mi dnes nejde a já se jen modlím, aby úterý tyhle "vyhlídky" pocuchalo. Sory za pěknou porci nudy, ale já minimálně já se na 15 minut zabavil.....

autor NMMetyn

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Domů