08.Říjen 2008


8.října, středa

Dnešek nic moc, rozhodně dnes nemám náladu na otázku typu : "Čau, jak je ?". Teda, já ji vlastně nemám nikdy, ale pro lidi bez fantazie je to začátek konverzace. První hodinu jsme měli tělák. Což obnáší všelijaký různý problémy s příchodem určitých žáků, kteří těláku moc neholdují. Já mu ale holduju a tak jsme s pár nadšencama dali fotbálek. Učitel z těláku je demokrat, nechá nám každýmu možnost volby a sám asi nejvíc ví, jak moc je pro nás tělák důležitej. Však ho máme jen jednou týdně. Některý to ale evidentně mrzí.

Zbylejch šest hodin mě uspalo, nic na tom nespravila ani písemka z ekonomiky, kde jsem menším podfukem získal trojku. Historie se na tohle neptá. Nevzbudily mě ani různý hrůzy, který na nás určitá část učitelů pouští, aniž by se namáhala se zakrytím radosti, kterou jim to evidentně činí. Znáte určitě ty kecy o časový tísni a velkým množství učiva. Podle jejich keců bych měl sedět za knížkama celý dny. Ale zjištuju, že nic nedělání dělá s mým prospěchem fauly mý ctižádosti a různejm předsvezetím o lepším prospěchu.

Venku svítí slunce, ale ani to neschová chladnej vánek a mírnou sirovinu, dnes je takový studený teplo. Na triko, na který vám za chvíli začne táhnout a tak zas povolat mikinu a do určité doby cítit blbej pocit horka. Babí léto už je ale takový. Dnes jsem ani nevsadil, po delší době mám jistotu, že nepřijdu o prachy, ale zase taky, že žádný nevyhraju. Už do toho vrážím denně jen 40 Kč, ale to jen proto, že víc nemám a vyhlídky na výhry se úbytkem peněz podepisují na vkladech.

A tak koušu do posledního odstavce, z beden zní James Blunt a jeho "I really want you", pomalu první track, co mě od tohohle bývalýho vojáka, co asi rád řeší svý dávný lásky, zaujal. Dneska to vidím na běh, pár dní jsem nebyl a tak mám co dohánět. Snad to zničí toho kopra, na kterým si jedu a ten plášť únavy....

autor NMMetyn

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Domů