20.Červen 2009

Blíží se léto a s ním začínáme plánovat dovolenou a různé výlety.Ekonomická krize sice postihla řadu z nás, na druhou stranu alenenechala na pokoji ani letecké společnosti, které se snaží “přežít” idíky různým akcím, ve kterých nabízí levné letenky.Akční nabídka většinou trvá jen několik dní (někdy dokonce jen jedenden), a je proto nutné nejen sledovat nové akce, probrouzdávat stránkyaerolinek, ale také neváhat a rezervovat svoje letenky co nejdříve.

Převážná většina z nás hledá spojení zejména z letiště Praha Ruzyně, odkud létá celá řada nízkonákladových leteckých společností – mezi nejznámější patří zejména Click4Sky, easyJet, Ryanair, SkyEurope, Smart Wings a WizzAir.U těchto společností si můžete koupit letenky opravdu za nízkou cenu.Během akcí jsou v nabídce levné letenky už od 1 Kč – dejte si ale vždypozor, jaké poplatky cena za letenku zahrnuje. Někdy totiž poplatkymnohonásobně převýší cenu letenky, a u jiné společnosti by vás letenkavyšla levněji.

Zajímáte-li se o letecké společnosti v České republice, určitě víte,že řada z nich létá na sekundární letiště, díky čemuž mají i nižšíceny. Letenka lze také pořídit levněji, pokud si rezervujete let dostdopředu a pokud si rezervujete letenku pro více lidí. Částka může býtnižší i pokud si rezervujete zpáteční let.

Pokud už se nemůžete letní dovolené dočkat, rezervujte si svůj uždnes! Nezapomeňte, že čím dřív si zarezervujete svůj let, tím levnějšídovolená vás čeká
Vložil: Rohle ¤