03.Červenec 2009
Miss ČR 2008 Zuzana Jandová

Celkem 5 fotografií

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová

MissČR 2008 Zuzana Jandová prožila na exotické dovolené několikadrenalinových chvil. Mezi nejhorší ale patří zážitek se lvem, který nakrásku málem zaútočil!

Reklama:
„Byli jsme se podívat nalvy ve volné přírodě a v jednu chvíli, když jsem se fotila, se jedensamec strašně rozzuřil. Snažil se mě napadnout ze stromu. Já jsem kněmu byla zády, takže jsem naštěstí neviděla, co se za mnou děje,"popsala hrůzný zážitek Zuzana Jandová, které pomohl místní obyvatel, který lva uklidnil klackem s masem.

Zuzanasi dovolenou na Mauritiu užívala s kolegyní a kamarádkou RenatouLangmannovou. Obě si vyrazily na dámskou jízdu bez svých partnerů.„Oběma se nám stýskalo, tak jsme využívaly možnost skypovat. Můj přítel(podnikatel Ago Simitči, pozn. red.) měl 30. června narozeniny, takjsem s ním po půlnoci telefonovala hodinu a půl. Nedokážu si představitten šílený účet za telefon," uvedla Jandová.

Kráskyběhem pobytu vystřídaly tři pětihvězdičkové hotely a užily si i jízduna katamaránu. Dva dny před odletem měly modelky tiskovou konferenci smístními novináři a druhý den se objevily ve všech místních novinách.Seznámily se tu i s úřadující Miss Mauricius 2009 třiadvacetiletouAnais Veerapatren.

„Je milá, myslím, že se z nás staly kamarádky. Pořádně nás tadyprotáhla. Užily jsme si s ní do pěti do rána místní diskotéku a poprvév životě jsem zažila to, že během tance kolem nás postávalo šestbodyguardů, kteří se starali o naši bezpečnost a samotné nás nepustiliani na záchod,“ řekla Langmannová.
Vložil: Rohle ¤