03.Červenec 2009
Miss World Táňa Kuchařová si po zdolání trasy dopřála pivko. (foto Jára Urban)

Celkem 6 fotografií

Miss World Táňa Kuchařová si po zdolání trasy dopřála pivko.

1. 7. 2009 08:00

Nejkrásnějšížena světa roku 2006 Taťána Kuchařová (21) vyrazila s maminkou dorakouského regionu Schladming-Dachstein ve Štýrsku. V džínách,sportovní bundě a s batůžkem na zádech poznávala krásy turistickéhoráje.

Reklama:
„Na horách jsem takhle vlétě snad ještě nebyla a musím říct, že je to velký zážitek. Navíc jsemráda, že jsem mohla vzít mamku, která se kvůli svému povolání zdravotnísestřičky málokdy někam dostane. Mrzí mne, že mám na svou rodinu takmálo času," říká půvabná misska, která se i se svým přítelem MilanemRichterem musí potkávat na svých cestách po světě.

Ponáročném dopoledním výstupu odjela do Vídně, kde již na ni Milannetrpělivě čekal. „Mám ve Vídni nějakou práci, a tak ji spojím taky sněčím příjemným," prozrazuje Táňa,jež si třídenní poznávací program hodně užila. Během horské pěší túrypřešla po provazovém mostě nad hlubokou propastí, kabinkovou lanovkouvyjela na ledovec Dachstein a navštívila ledové království.

„Vidělajsem a zažila už tolik extrémů - v Indii, ve Vietnamu, teď se chystámdo Nigérie, že mě nic nepřekvapí, ale v ledovém paláci jsem opravdupoprvé a je to fascinující podívaná," říká Kuchařová. Ta si ještě předcharitativní misí do Afriky zaletí s finalistkami dalšího ročníkusoutěže krásy Miss ČR na Školu Miss 2009 do Dubaje. (mr)
Vložil: Rohle ¤