06.Březen 2010

Ingredience

4 různé pudinkové prášky, 4 x 350 ml mléka, 4 x 2 - 3 lžíce cukru, piškoty

Postup

Pudinky vaříme po jednom, na jeden sáček použijeme 350 ml mléka a 2 - 3 lžíce cukru (podle chuti). Pudink nalijeme do bábovkové formy vypláchnuté studenou vodou, poklademe piškoty a uvaříme další pudink. Takto můžeme pudinky libovolně vrstvit a prokládat piškoty. Poslední vrstvu tvoří piškoty. Až je bábovka plná, necháme vychladnout a ještě dáme pořádně vychladit do ledničky. Pak teprve vyklopíme (pokud to nejde, zkusíme opatrně uvolnit okraje od formy a bábovkou prudce zatřepeme do stran). Pak přiklopíme talířem a společně otočíme, případně prudce třepneme.

Bábovka z pudinkuBábovka z pudinku
Vložil: berdana ¤