02.Květen 2010
Při přípravě dortů často narazíte na problém, který vám rádi pomůžeme vyřešit. <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { text-align: justify; widows: 0; orphans: 0 } P... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
Čokoláda obsahuje také tuky. Ty časem žluknou a čokoláda má nepříjemnou chuť. Tomu zabráníme, když čokoládu zabalíme od staniolu a uložíme v plechové krabici na suché místo... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
Že k určitému pokrmu lze pít více druhů nápojů, to ví každý z nás. Které jsou však nejvhodnější?K předkrmům: lehká červená nebo bílá vína, plzeňské pivo, vodka.K salátům s... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
Při zadělávání kynutého těsta, zejména máme-li vejce s bledými žloutky, přidáváme na 1 kg mouky jeden pudinkový prášek s vanilinovou příchutí. Pečivo bude krásně žluté a bude... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
29.Duben 2010
Na 18 kousků1 PL sušeného... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
23.Duben 2010
Vaření s muškátovým oříškem Přidat ho můžete nejen do sladkých, ale i slaných jídel, jako jsou například polévky a masitá jídla. Čerstvý oříšek, který si namelete sami, je... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
13.Duben 2010
Původem z džungleOrchideje milují vlhké klima, které jim dokonale poskytuje prostředí deštných pralesů a mlžných lesů na svazích tropických hor. Tvar jejich květů není... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
Éterické oleje mohou mít blahodárný vliv na výkon či soustředění, nebo pro změnu napomáhat k uklidnění těla i duše, záleží na zvolené variantě. Některé typy esencí... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
07.Březen 2010
Co potřebujemeBarvy, kontury na sklo a různé kulaté štětce. Barvy jsou k mání ve dvou základních řadách podle toho, zda jsou ředitelné vodou nebo ředidlem. Mezi vodou ředitelnými si... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)
Potřebyostré menší i větší nože, dlátka párátka různé ovoce, případně i zeleninaBanán – loďkaBanánovou slupku sloupneme a svineme. Slupku připevníme párátkem, na které... >>
Vložil: berdana ¤ Komentářů (0)