28.Duben 2010
  • 4 klobásy
  • 8 tenkých plátků anglické slaniny
  • kousek tvrdého sýra
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce kremžské hořčice
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžička mleté papriky
  • půl lžičky kari koření
  • V misce nebo hlubším talíři smícháme olej se sladkou mletou paprikou a kari kořením. Kečup smícháme s hořčicí, klobásy po obvodu lehce nařežeme a důkladně je potřebe směsí oleje s kořením, přičemž tuto směs vtlačujeme i do zážezů. Pak do klobásy vložíme na malé nudličky nakrájený sýr, klobásu pevně zavineme do dvou plátků slaniny, spíchneme párátkem a potřeme směsí kečupu s hořčicí. Grilujeme za pravidelného otáčení asi 10 minut. Podáváme s pečivem.

    Vložil: berdana ¤