02.Květen 2010

Použité suroviny:

4 vepřové kotlety, 20 dkg  fazolí, 1 velká cibule, pórek, 6 lžíc kečupu, 1 lžička sladké papriky, 1 lžíce bazalky, špetka chilli, sůl a pepř, olej

Postup:

Fazole namočíme den předem, druhý den k nim přidáme bazalku a uvaříme je do měkka.  Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na rozehřátém oleji po obou stranách. Pak přidáme cibuli a pórek nakrájené na kolečka, chvilku orestujeme, přidáme scezené měkké fazole, zaprášíme sladkou paprikou, přidáme chilli, kečup, podlijeme kapkou vody a vše společně podusíme. Podle potřeby osolíme.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

bazalka

chilli mleté

paprika sladká 

Vložil: berdana ¤