29.Duben 2010

Ingredience:
4 sacky kakaoveho pudinku
1 sacek prasku do peciva
200g mleteho prirodniho cukru
50g tmave cokolady nastrouhane
4 vejce
1 lzice rumu nebo jineho likeru
2 lzice oleje
na krem:
200g masla
100g mouckoveho cukru/ nebo mene podle chuti/
500g mekkeho tvarohu
cerstve ovoce

Příprava:
Pudinkove prasky smichame s praskem do peciva,cukrem a cokoladou.Pridame liker,vejce,olej a vsechno dukladne promichame.
Testo vylejeme na plech o rozmeru asi 30x30cm /bud vymazany a vysypany nebo vylozeny pecicim papirem/.Peceme asi 25min pri horkovzduchu 180 stupnu. nechame vystydnout a zatim si pripravime krem. Utreme zmekle maslo s cukrem,pridame tvaroh a vse vyslehame na hladky krem. Ten rozetreme na vychladly korpus,ozdobime cerstvym ovocem/nejlepe rozmackane plody se stavou/ a muzeme polit zelatinou.

Vložil: berdana ¤