Největší zabijáci sexu

Seprané spodní prádlo, neoholené nohy, mlaskání, ale třeba i užvaněnost. Jsou věci, o jejichž nepřitažlivosti minimálně tušíme, ale napadlo vás někdy, že vašemu partnerovi může připadat odpudivá i věc, která se vám jeví jako zcela běžná a normální?
Provedli jsme na toto téma minianketu mezi šestatřiceti muži ve věku od sedmnácti do šestačtyřiceti let. Věci, které byly v rozhovorech nejčastěji zmiňované coby asexuální, vám nyní předkládáme.
Zjistěte, co mužskému pohlaví připadá nejvíce odpudivé.

Opilé ženy

Předpokládali jsme, že na horních příčkách žebříčku se objeví záležitosti spojené se vzhledem a fyzickou přitažlivostí, ale první místo suverénně obsadily opilé ženy, které jako odpudivé označilo sedmadvacet mužů z šestatřiceti dotázaných.
"Nesnáším, když se moje přítelkyně opije," konstatoval třicetiletý Petr z Prahy. "Mám pocit, že se stává úplně jiným člověkem, se kterým ovšem nechci mít nic společného a za kterého se stydím." "Opilé ženy si možná myslí, že jsou roztomilé, ale mě jejich chichotání se ničemu a dech páchnoucí alkoholem připadají absolutně asexuální.
Nedokážu si představit, že bych někdy něco měl s opilou ženou," řekl čtyřiadvacetiletý Dušan.

Kalhotky s medvídky

Druhou nejčastěji zmiňovanou věcí, kterou by muži svým partnerkám zakázali, je seprané a vůbec nevzhledné spodní prádlo. "Nechápu muže, kteří si stěžují na bavlněné spodní prádlo svých partnerek. Mě například bavlněné kalhotky vůbec nevadí," podotkl dvaadvacetiletý Roman.
"Co mi ale vadí je seprané spodní prádlo a povolenými gumičkami, nebo dokonce s dírami. To je pro mě osobně ten nejdokonalejší zabiják sexu.
" Dvaatřicetiletý Tomáš měl vyhraněnější názor: "Co mě dokáže spolehlivě odpudit, jsou ženy navlečené v bavlněných kalhotkách s obrázky. Připadám si potom jako pedofil, který si nabrnkl dítě, a ne dospělou ženu.
" Stížnosti na kvalitu spodního prádla svých partnerek se objevily u pětadvaceti dotázaných mužů. Časté byly také poznámky o tom, že žena nosí sexy spodní prádlo do práce, ale na doma si nechává vytahané "exempláře," přičemž by podle dotázaných mužů právě v soukromí měla naopak volit prádlo vzrušující.
( Podotýkám arabky se nestrojí pro vnější svět, ale před manželem chtějí být krásné a sexy.)

Zvukové projevy

Tato kategorie se ukázala být poměrně rozsáhlou a zahrnovala všemožné zvuky od chrápání přes mlaskání až po přílišnou upovídanost.
"Zvukové projevy" coby asexuální záležitost obsadily se stejným počtem hlasů stejně vysokou příčku pomyslného žebříčku jako nepřitažlivé spodní prádlo. Zmínily se o nich víc než dvě třetiny mužů.
"Jakmile na mě večer manželka nahrne všechny drby, které stihla přes den posbírat, přejde mě jakákoli chuť na další hovor," stěžoval si pětatřicetiletý Luboš N. "A obvykle dílo zkázy dokoná tím, že ze mě začne páčit, na co myslím a co si myslím o tom kterém člověku.
Nejvíc ze všeho mi pak připomíná protivnou sousedku, kterou jsem jako kluk nesnášel, a nikoli ženu, se kterou bych se měl milovat." "Nesnáším ženy, které při jídle mlaskají," tvrdil dvacetiletý Radek. "Nemůžu za to, ale z toho zvuku mi naskakuje husí kůže, a to už vůbec nemluvím o tom, že se za ně potom stydím."

Nedostatečná hygiena

Je to s podivem, ale nedostatečná hygiena se jako asexuální faktor umístila až na čtvrtém místě, a to s rovnými dvaceti hlasy. Na čelním místě v rámci této kategorie se potom vyskytl tělesný zápach, zápach z úst, ale i neoholené nohy a speciálně podpaží nebo vlasy páchnoucí cigaretovým kouřem.

Jako zajímavá se potom jeví skutečnost, na kterou muži upozorňovali, a totiž že společně s délkou vztahu o sebe začínají ženy dbát méně a méně.
"Chápu, že přítelkyně nemůže být pořád skvěle upravená, a nic podobného po ní nechci," shrnul šestadvacetiletý Karel. "Ale pokud se například úplně vykašle na depilaci, kterou vnímám jako základ hygieny, dává mi tím vlastně najevo, že už jí nestojím za to, aby o sebe kvůli mně pečovala."
Kromě zmíněných faktorů se v rozhovorech často objevovaly i stížnosti na nedostatečnou aktivitu žen při sexu ("Mlčí a leží jako prkno." Petr, 30), kouření, přílišná starost o vlastní tělo a speciálně tělesnou váhu.
Poměrně překvapivě se však muži vyjadřovali kriticky i k nárokům žen na pořádek ("Když mi vynadá za to, že jsem zase hodil ponožky na zem místo do koše na prádlo, poslední, na co mám chuť, je sex s ní." Adam, 27), nedostatek studu nebo přílišná závislost na matce.

napsal/a: pavel_75 22:11 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář