vodní kamasutra   23.Srpen 2006


Stonehange
Jak na to: Budete potřebovat nafukovací kruh, který vás unese oba – skvěle vám poslouží třeba velká duše z pneumatiky, na které jste tak ráda dováděla už jako malá holka. Partner se posadí a vy ho osedláte stejně, jako kdyby odpočíval v křesle. Jen pozor na rovnováhu! "Jednou jsme tuhle polohu zkoušeli s přítelem. Já se ale samou vášní zapomněla držet a žuchla do vody jako balvan. Noha se mi zaklínila pod Vaškovým stehnem, takže jsem se málem utopila," vypráví třiadvacetiletá prodavačka Linda. Vy se proto raději opřete o partnerova ramena. Potom se jen jemně pohupujte a vnímejte jeho doteky.
Proč si to užijete: Blízký oční kontakt, hlubina pod vámi a nebe nad vámi – to všechno se postará o šimravý pocit vzrušení. "Jak se pohybujete, středem kruhu proudí voda, která vám něžně šplouchá v rozkroku. Je to šíleně vzrušující," popisuje čtyřiadvacetiletá barmanka Martina, která má tuto polohu ze všech nejraději.
Extra vodní rodeo: Až se budete blížit k slastnému vrcholu, prohněte záda a zakloňte se. Navedete tak partnerovo kopí přímo k srdci své lastury – G-bodu.

Vířivá vášeň
Jak na to: Posaďte přítele na lavičku ve vířivce a dřepněte si na jeho ztopořený penis. Potom pumpujte nahoru dolů nebo dopředu dozadu. "Ve vířivce se miluju nejraději. Teplé bubliny masírují celé tělo, jako by mě hladilo hned několik chlapů najednou. Navíc je to pohodlné a zvuky klokotající vody mě dostávají do extáze. Ideální doplněk je sklenička vychlazeného šampaňského," svěřuje se šestadvacetiletá redaktorka Helena.
Proč si to užijete: Protože ve vířivce se nejde cítit jinak než skvěle. A když vás při tom oblažuje váš drahý? Opravdové smyslové nebe!
Extra vodní rodeo: Využijte toho, že máte volné ruce, a pohrávejte si s bradavkami svého drahého. Někdo má rád něžné laskání, ale spousta chlapů ocení pevný stisk.

Plážový volejbal
Jak na to: Milování v příboji může být vrcholně vzrušující (ale také nemusí): "Na dovolené jsem se seznámila s nádherným Italem. Celou noc jsme protančili na diskotéce a pak následovala romantická koupel v moři. Když jsme vylézali z vody, začali jsme se milovat. Mokrá kůže přilákala hejna komárů a písek jsem měla nejen mezi zuby," směje se pětadvacetiletá účetní Ivana. Naštěstí existuje skvělé antipískové opatření. Lehněte si na břicho zády k vlnám, pod pánev si podsuňte nafukovací míč. Partner se k vám potom zezadu připojí.
Proč si to užijete: V téhle úžasně tulivé poloze si partnerův úd důvěrně popovídá přímo s vaším G-bodem.
Extra vodní rodeo: Při přílivu ukotvěte ruce do písku. Voda s vámi nebude tak cloumat a zrnka písku klouzající mezi prsty zjitří vaše smysly.

Mořský koník
Jak na to: Váš milovaný si lehne na záda čelem k vodě a nechá si natažené nohy omývat vlnami. Vy si nad něj obkročmo dřepněte, ale otočte se k němu zády, abyste také viděla na hladinu. "Milování u moře na mě působí jako meditace. Ta vůně, hladivý větřík a výhled do modré dálky se mnou dělají divy," líčí osmadvacetiletá kosmetička Pavlína.
Proč si to užijete: V této poloze obejmete partnerův penis od samého kořene až po špičku. Jeho navíc vzruší luxusní výhled na váš zadek, vás zase pohled na nekonečný horizont naplní pocitem, že právě prožíváte nejromantičtější milování na světě.
Extra vodní rodeo: Jste šéfkou situace, tak toho využijte a zvolte si rytmus, po jakém toužíte. Občas se předkloňte nebo zakloňte, abyste změnila úhel pronikání.

Žhavé plavidlo
Jak na to: Lehněte si na nafukovací matračku a vystrčte na přítele zadek. On do vás potom vestoje zezadu vstoupí. A bude to hooodně hluboko!
Proč si to užijete: "V sexu mám rád všechno pod kontrolou a tahle poloha je pro to jako dělaná. Můžu partnerce roztahovat nohy nebo je zvedat do výšky a tak ji pomilovat z různých úhlů," konstatuje dvaatřicetiletý stavař Filip. Vás zase rozpálí pocit, že netušíte, co milenec v příští vteřině udělá. Na vratké matračce mu budete vydána na milost a nemilost, takže ležte a užívejte si chlípné role sexuální otrokyně.
Extra vodní rodeo: Až uslyšíte, že supí k orgasmu, vybídněte ho, ať se předkloní a přitiskne se k vašim rozpáleným zádům. Až vám zasténá do ucha, nejspíš také explodujete.

Modrá laguna
Jak na to: Napusťte do vany pár centimetrů vody, ulehněte a nechte na sebe jemně crčet sprchu. Potom se položte na bok, roztáhněte nohy do širokého V a nechte svého drahého, ať do vás obkročmo vstoupí.
Proč si to užijete: Hluboké pronikání za zvuku kapající vody vás v myšlenkách přenese pod tropický vodopád. Pocit exotiky zařídí, že svým řevem probudíte sousedy. "V téhle poloze dosáhnu orgasmu vždycky. Když se přitom ještě dráždím proudem vlažné vody, je to dvojnásobná rozkoš," tvrdí dvaadvacetiletá masérka Karolína.
Extra vodní rodeo: Začněte partnerovi něžně masírovat vnitřní stranu stehna. A až uvidíte, že balancuje na samém pokraji orgasmu, jemně ho zatahejte za varlata. Vystřelíte ho na vrchol blaha.

Svůdná ponorka
Jak na to: Tahle poloha je poněkud náročná, ale vložené úsilí se vám vrátí v podobě slastného orgasmu. Váš drahý si sedne na druhý nebo třetí schod do bazénu (nebo na lavičku ve vířivce) tak, aby mu voda sahala do pasu. Dřepněte si nad něj a nechte ho do sebe vklouznout. Pak zvedněte nohy a opřete chodidla o horní schod. Zakloňte se, abyste ležela partnerovi na kolenou a voda vám šplouchala kolem uší. Oběma rukama se přidržujte jeho lýtek. Měl by vás popadnout za stehna a přitahovat k sobě.
Proč si to užijete: Dostane vás slastný pocit beztíže na vodní hladině. A samozřejmě také vědomí, že vězíte partnerovi pevně v rukou a on si s vámi může dělat, co chce.
Extra vodní rodeo: Zavřete oči, aby vás nic nerušilo. Čím víc smyslů vypnete, tím víc se vám zbystří ty ostatní.

Magická hlubina
Jak na to: Doplavte společně na místo, kde vám voda sahá po ramena. Potom drahému vyskočte do náručí. Určitě mu nebudete muset říkat, co má dál dělat. Stačí, když si odhrnete plavkové kalhotky stranou a necháte ho do sebe vniknout. Voda vám oběma prokáže velkou službu: Váš partner si bude připadat silný jako lev a vy zase úžasně lehká. "Milování ve vodě zbožňuju. Když mě Tomáš pevně obejme a pohrává si s mým poměrmě objemným zadkem, jako kdyby zvedal dvě broskve, cítím se strašně sexy. Kloužu pánví nahoru a dolů, dopředu a dozadu, jak se mi zrovna chce. Voda mě nadnáší. Navíc se přitom ani nezpotíme," pochvaluje si vodní gymnastiku třicetiletá právnička Lenka.
Proč si to užijete: Tato poloha je tak diskrétní, že ji nemusíte odkládat až na večer, kdy se pláž vylidní. Zatočí se vám hlava už jen z pocitu, že do vás partner proniká před zraky nic netušících lidí. Pro spoustu párů je sex ve vodě taky jediná příležitost, jak si užít vysoce výhodné milování vestoje, které je vzrušující hlavně pro ženu.
Extra vodní rodeo: Koleny mu masírujte půlky. Chlapi milují laskání na zadku. Opravdu! Určitě také využijte možnosti líbat se a objímat, aniž byste se zalehli.


Pravidla vodního milování
Tohle potřebujete vědět pro bezpečný sex ve vodním světě.
Kondom a voda:
* Ve vodě se latexová ochrana natahuje na penis obtížněji než na suchu. Jestliže dovnitř pronikne voda, kondom nebude sedět pevně a může sklouznout. Proto ho pokud možno navlékejte ještě mimo vodní plochu.
* Když se milujete doma ve vaně, nepoužívejte žádné kosmetické přípravky (šampon, pěnu do koupele, sprchový gel). Můžou totiž narušit latex, ze kterého se kondomy vyrábějí. Zatím nikdo nezjišťoval, jak moc s prezervativem zatočí chemikálie, které se přidávají do bazénů a vířivek. Přesto zapomeňte na hrátky naostro a svému milovanému ho určitě nasaďte.
* Jestliže se do podvodního milování pustíte se stálým partnerem a nemusíte se tím pádem obávat pohlavních nemocí, můžete použít jinou, voděodolnější antikoncepci.

Zvolte správný lubrikant:
Voda smyje přirozenou vlhkost vašich sliznic, takže vás pronikání může bolet nebo pálit. Řešení je jednoduché: Použijte spoustu silikonového lubrikantu, který se ve vodě nerozpouští a zůstane na svém místě. napsal/a: Andysekk 03:52 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář