22.Květen 2009,12:12

Tenhle tejden byl divnej, no divnej, divně je mi teď, taková směs únavy a ještě něčeho, ovšem těžko říct čeho, prostě divnej stav.

 

Pondělí

 

18týho………………banka, fakt fajn záležitost, zaprvý sem byla nevyspalá, no rozespalá je přesnější, nicméně plná očekávání, který se nekonalo. Takže proto ta mrzutost, a votrávenost.

 

Den byl příšernej, nevyspalost v kombinaci s cestováním udělá svý, a když se k tomu přičte zklamání, tak je to prostě příšerný, dál ten den byl teplej, dunej, vzduch byl nečekaně těžkej k dýchání, anebo se to tak možná zdálo jen mě, těžko říct, každopádně

 

Pondělej byl dusnej den.

 

 

Úterý

 

Spala sem až do destíti, nečekané, skoro zvrhlý ne? : )

Venku bylo krásně, teplo, odpoledne jsem se nechala vtáhnout do jednoho centra na způsob asi školky, nebo to možná i přímo školka je, no každopádně, bylo to fajn, a to fajn myslím jako fajn fajn příjemný. Bylo to něco na způsob pidimini olympiádičky v různých aktivitách, ale né sportovních, ale  činorodá činnost, jako různý pokusy, ale zajímavý to bylo : ) pro mě jo no, takový malý kouzlíčka : ) a přitom vlastně obyčejný věci, třeba jak si vyrobit vlastní papír ze starých novin : )

No prostě, bylo to fajn odpoledne.

 

Středa

 

Vstala sem brzo, no někdy lehce po osmý, ale pro mě brzo, ptž  sem zase nemohla spát, njn nečekané žejo……..nicménně sem usnula, (tak jako pokaždý, vždycky se mi nakonec povede usnout) až někdy před čtvrtou ráno, takže po tý osmý………no, nicméně sem přislíbila svou účast v centru a to za účelem malování : ) takže sem vstala a dopoledne tam vypadla, s maruškou a ………………..bylo to opět fajn fajn příjemný.

Navíc pro mě neskutečně přínosný, po dlouhý době zase nějaká činnost, která má smysl. Děti jsou miláčci, upřímně bezprostřední : )

Byla jsem tam až dopodvečera, později mi dalo notně zabrat se odbarvit : ) do původního stavu a pak, byla jsem skvostně unavená, tak fajn, příjemně a usínala jsem skvěle a krásně jsem se vyspala až do sedmi ráno : ) jupííííí

 

Čtvrtek

..aneb včera,

no některý dny by se mohly rovnou škrtnou, tak třeba včerejšek. Nesnáším plácání se od ničeho nikam.

Nebaví mě bezhlavě nakupovat, aneb zkrácení chvíle.

Nebaví mě ani poslouchat úplně blbý lidi, přičemž včera to byli regurélní blbci no.

Vpoledne sem zapla net, a tak nějak s různě dlouhýma přestávkama jsem na něm byla do podvečera.

 

Věděla sem, že neusnu, né tak jak bych chtěla, a že to bude dlouháááááá noc.

Byla no.

Tvrdohlavě sem odmítla a)koukat na dývko, b)zapnout net, a za c)myslet na cokoliv

 

..a tak sem ležela a nic…………….a pak, sem na ránem usnula.

 

Pátek

..aneb dnes,

no….venku prší, nebo taky ne, přeháňky, občas někde hřmí

 

myslím na mraky věcí, myslím na některý lidi, myslím na to, co bude o víkendu

myslím na to, jak je mi smutno, v noci, když nemůžu spát,

myslím na to, teď právě teď, jak málo by stačilo k narušení mýho jakžtakž stavu štěstí, kterej si tvoříme.

Ach jo.

 

A to je teprve poledne……………..a víkend teprve bude.
 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 26.05.2009 18:47:01, Poli_

    Z čeho jste byla v pondělí tak zklamaná ? týkalo se to třeba přítele nebo rodiny ? jsem ted taky zklamaná, nějak to neklape:( na ten spánek doporučuju delší procházku po venku:)) Dnes ráno mi bylo taky smutno(nemohla jsem spát) a myslela na tunu věcí, hlavně na to, jak to ted bude všechno vypadat a jestli se mi nerozpadá život:((