27.Únor 2008,07:50
..minulej pátek se mi zdál divnej sen, a dnešní ráno mi odpovědělo na mou otázku, co v mým snu dělaly kočky...

Některý věci by se stávat neměly a dějí se a naopak některý věci, kterýsi přejeme se nedějí.                          Jaký pak mají význam přání?
Vadí mi bezmyšlenkovitý chování který se pak promítá do mýho života.
Například dneska, usnula jsem brzo před půlnocí, okolo třetí ráno měprobudil nějakej šramot, ale odmávla jsem to rukou, myslela jsem, že jeto Skřítek se svým plyšovým kamarádem:) prostě jsem spala dál aráno..ráno jsem se probudila v šest hodin, krásně vyspaná.
Venku hnusně, dalo se čekat že bude, zpravodajství se vyplnilo. Mlžnejopar, svítání a bylo poznat že pršelo, řekla jsem si, že se oblíknu apůjdu si čichnout:) vzduchu, jestli už voní:)
Mám ráda vůni po dešti v létě:) vzduch je takovej, takovej prostě voňavější:)
Vzala jsem psa do ruky a chystala se jít ven, ještě jsem se soukala doholínek a vyjdu ven a.............nic, žádná letní vůně, nevím jakvoněl vzduch, protože něco bylo jinak než má být, jen jsem nevěděla co,takovej ten blbej pocit, kterej né vždycky něco znamená.
Skřítek poskakoval vedle mě, veselej plnej tý jeho psí energie:) po párkrocích přiběhli čokli, nechtěla jsem aby na mě skákali, nechtěla jsembýt jako prase:) tak jsem natáhla ruce abych jim zabránila v případnýmvítacím skoku a .............ti psi byli divní.
Divní jako od pohledu, přiběhli z jednoho místa, a taky tam všichniodběhli, tak jsem to neřešila, a šla na opačnou stranu a pak, něco,nevím co, mě přimělo se otočit a jít směrem za barák, tam kam běželi typsiska a když jsem přicházela...................vybavil se mi můj sen,nejdřív jsem myslela, že se mi to "jen zdá" že to co vidím není možný,pak se vybavil ten pocit, že tohle už se jednou stalo, známé dejavu..ne ono se to nestalo, ono se mi o tom zdálo!!Proboha................ano proboha to co jsem viděla, bylo to divný zmýho snu, roztrhaný kočky, mrtvý kočky, mrtvý kočky a psiska kolem aSkřítek tam chtěl taky běžet, tak jsem ho lapla do ruky, takže měušetřil tý paralyzující chvíle, kdy bych tam stála a koukala na tymrtvý tělíčka.

Hnusný, hnusný, hnusný, fuuuj

Vřítila jsem se do domu a chtěla jsem vědět jak je to možný,odpověď...no hele, oni tady dělaly strašnej bordel, tak jsem sivzpomněl, že prej nejsou zvyklý na byt, že prej spávaj venku, tak jsemje pustil.........

........já nemám slov, jako nechci tady vypisovat dialog mezi mnou adementním kámošem od kokota, kterej ty kočky přivez, a kterej je pak sklidem vypustil ven. Prostě to byla chyba, vrátit čas nikdo neumí anapravit to taky nejde, takže beze slov.
 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 19.03.2008 16:47:56, Jan.Everwood

    Hele Kaosi, nechci působit vlezle, ale tohle bylo fakt krásný..bejt holka, tak jsem z tebe vedle (snad se neurazíš, to by mě mrzelo..citlivejch lidí prostě už venku moc neběhá)

  • 27.02.2008 11:32:22, KaoS

    Tohle je vždycky hnusný, když to člověk zažiej a nedá se to vrátit, když sem našel ubodanou sousedovic kočku(kdo to moh udělat?) nebo když spadnul kocourek lidem z pátýho patra. Ošklivě spadnul na takovej ten kovovej sušák na prádlo a mňoukal, sem pro něj běžel a dal ho do svý bundy, hlavně aby byl fixovanej, šel hned k veterináři, ale nepovedlo se a už nebyl. Byl mu teprve rok a skočil po nějakým holubovi ... prostě hnus a škoda, smutný ... člověk to z paměti nesmaže ale nedá se nic dělat. To už k životu nějak patří a musí se to rychle přejít a nemyslet na to ...

    No a tobě beruško bych už přál aby si měla nějaký krásný ráno podle tvejch představ, ale to bude, už brzo :-)