21.Březen 2008,03:40

Dneska má narozeniny má nejlepší kamarádka, která už ale není mou nejlepší, Barča.
(vím, že si to Baruško budeš číst)

Chtěla bych ti Bárbí popřát všechno nejlepší, přesto, že už tě nepočítám mezi své přátele.

Stala ses z nejlepší přítelkyně mou kamarádkou, mrzí mě to, jenže.............jenže jsou věci, který se odpustit nedají a věř mi, že jsem přemýšlela nad tím, cos mi udělala, že jsem přemýšlela i nad tím, proč si to udělala a přemýšlela jsem i nad tím, jestli ti dokážu odpustit. Nedokážu. Né tak, jak by sis ty přála.
Ne v tom rozsahu, kterej ty bys chtěla. Nejde to.
Jsou věci který jsou nenapravitelně v prdeli, nutno říct, že díky tobě, jsou věci, který ti odpustit umím, a pak jsou věci Baruš, který nemůžu odpustit a to je taky důvod, proč už tě nemůžu považovat za svou nej kamarádku

Pořád to nějak nechápu, že si se zachovala, tak jak ses zachovala, ve jménu "dobra pro mě" ve jménu čehokoliv. Závist je ošklivá vlastnost, v kombinaci se škodolibou radostí je neskutečně odporná a prostě se odpustit nedá, já to neumím, a vlastně ani nechci.
Vím, že mi k tomu budeš chtít říct nějaké své vyjádření, nemusíš. Stejně vím, že si to uděláš po svým a řekneš mi ho, proto ti tady vypisuji ty okolnosti, protože ikdyž se to stalo už dřív, ten tvůj dobrý skutek pro mě, nejde jen tak vyhodit z paměti to, že se známe spoustu let a taky to, že si mě vážně zklamala, strašně moc.
Ale to ti muselo být jasný, že mě to ublíží, stejně jako ti muselo být jasný, že se to provalí, jen nechápu, že ti nebylo jasný, že tohle si nejlepší kamarádky prostě nedělaj!!

Přesto, ti přeji, abys byla zdravá, zdraví je to nejcennější co máme, přeji ti abys byla šťastná, protože štěstí potřebujeme a přeji ti lásku, protože láska je krásná.

Hezké narozeniny Bárbí.

 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


22 Komentáře:


  • 13.06.2008 20:11:15, Jenny.Dee

    ne Báro, nejsi larva, pro mě nejsi nic. Obecně o tobě můžu říct jen to, že seš čubka. a velká. a žes byla má kamarádka. to, cos provedla se Skřítkem..tím si přeplnila pohár, vrchovatě.

    Co si jako myslíš, že dosáhneš tím, že se dál chováš jako chovanec z nějakýho ústavu?? Máš pocit, že svět bude lepší?? Ne, nebude, nic nebude lepší, nevím čeho chceš dosáhnout, ale uvědom si laskavě, že všechno má svou příčinu, nic se neděje jen tak a nic nezůstane bez odezvy.

  • 06.05.2008 15:55:00, Silver_the_Kocour

    barbi: nic proti, ale chovas se jako maly rozmazleny parchant, u ktereho kdyz neni po jeho, tak kope vsude kolem sebe. skodi a dela vse proto, aby dal najevo, jak mu vsichni ublizuji, nebo jak ho nemaji radi. Pokud mas nejake komplexy menecennosti, mela bys je zkusit resit jinak. Rekl bych, ze ty proste zavidis neustale jenny a snazis se ji za kazdou cenu vyrovnat, ale na to timhle zpusobem nemas a nikdy mit nebudes. Zamysli se nad sebou a svym chovanim a mozna prijdes na to, jak se ji vyrovnat. Zatim to delas naprosto spatne.

  • 06.05.2008 15:47:43, beautiful_ace

    Silver_the_Kocour:
    rádoby filozofické pojetí
    Jenže, tohle mě nezajímá, takže si o mě klidně mysli co chceš, já si o tobě už dlouho myslím, že seš čůůrák a taky ti to nepíšu

  • 06.05.2008 15:44:27, beautiful_ace

    KaoS: když si laik začne myslet, že rozumí diagnostice, nemůže z toho vzejít nic moc dobrýho
    Přesně tvůj případ KaoSi

  • 05.05.2008 11:12:39, KaoS

    Bárbí : Jo a ve slovníku jsem nehledal, čtu si te´d jednu zajímavou knížku o psychopatech ve společnosti ... taková ta knížka co je Jenna bytostně nenáviděla :-) ... no a drtivá většina diagnostickejch znaků na tebe dost přesně sedí :-D

  • 05.05.2008 09:51:01, KaoS

    Silver_the_Kocour: Dovolím si nesouhlasit s tím že bych tě neměl rád ... s odstupem času tě beru neutrálně, náš spor byl spor o holku, to se občas stavá. Už je to pryč. CO se Báry týká, tak ta zcela očividně útočí a kope na všechny strany, nejsi jedinej do koho se pouští. CO se jejího léčení týká tak jsem skeptickej, tý už nepomůže nic a nikdo.

  • 03.05.2008 17:07:31, Silver_the_Kocour

    Barbi: nic proti, ale jak Kaose nemam rad a on nema rad mne, tak musim uznat, ze ty do nej mas hodne daleko a nesahas mu ani po kotniky, natoz Jenny. Svym jednanim a chovanim vuci druhym jsi ukazala svou pravou stranku. Tve chovani je chovanim blazna a mela by ses jit lecit. Svymi neustalymi utoky vuci Jenn, ze jsi jen zavistivy clovek a ona ma mnohem vice. Celou dobu ji zavidis a snazis se ji alespon trochu vyrovnat, ale delas to naprosto spatne. A to, ze Ti do ted neodpustila, je Tva chyba. Mozna, kdyby ses trochu snazila, tak ti davno odpustila. A temi utoky proti me osobe, co jimi ziskas? Vubec nic, ja se jim jen smeji.

  • 03.05.2008 16:11:48, KaoS

    Barbí: Další věc, kterou totálně postrádáš je jakýkoliv svědomí... seš lidská troska ...

  • 03.05.2008 16:09:39, KaoS

    Bárbí: Ono je celkem jedno co sem já, důležitý je, že na rozdíl od tebe mám aspoň normální lidský city a vnímání. Tobě z lidskosti zbylo jenom málo. Seš parodie na člověka ... bohožel dost lidí kvůli tobě důvod k smíchu nemá!

  • 02.05.2008 20:59:16, Bárbí

    KaoS, jaká je tvá otázka?
    Jestli já jsem sociopat, tak co jsi potom ty?

    Že tys hledal ve slovníku význal slova paranoik a tohle nový slůvko se ti zalíbilo, viď?

    BTW: kriminálník není člověk?

  • 02.05.2008 20:56:56, Bárbí

    Jsem larva?

    Jenn co kdybys to trochu rozvedla? Larvy jsou předfáze krásných motýlů, já vím, že sem krásná, víc než ty to jsem ráda, že už ti to taky došlo

    ..chudáček pejsek..jak se třásl na tom nerezovým stole, u pana doktora, no
    neboj se nic, zítra ti povykládám, určitě tě zajímají detaily

  • 02.05.2008 08:12:07, KaoS

    Báro jedna otázka, ty si myslíš že to co děláš je normální a naprosto v pořádku? Já si o tobě nikdy nemyslel nic dobrýho, ale teď na mě děláš dojem naprostýho SOCIOPATA, měla by ses nechat vyšetřit, protože to co děláš už je hodně daleko za hranicí normality. Ty nejseš člověk ale normální kriminálník!

  • 01.05.2008 20:59:11, Jenny.Dee

    Seš mrcha, vždycky si asi byla, je škoda, že sem to nějak neviděla, možná nechtěla vidět, ale

    Ale to je už jedno.
    TY si tím, cos udělala, u mě skončila, jednou provždy.

    Čubka.........je slovo který by tobě lichotilo. Nejsi pro mě víc, než larva.
    A já nemám hmyz ráda.
    Nevyhledávám ho, a když se objeví, tak..

  • 30.04.2008 13:35:58, Bárbí

    Lepší dárek, si mi dát nemohla, bylo to fajn slyšet, jak mě prosíš!!!!!!

    Bylo to lepší než to auto, lepší než prachy, cos mi chtěla dát, bylo to jednoduše D-O-K-O-N-A-L-Ý

    Díky Jenny, bylo to sice se zpožděním, a ne jen pro mě (chudáček pejsek ) ale i tak, mi to stálo zato!!!

  • 27.04.2008 20:46:19, Bárbí

    Taky si mě zklamala s tím autem, ale mám pro tebe vyjímečně skvělou nabídku, tu chlupatou kouli, za to červený autí tobě to auto bude nanic, ale mě by se hodilo.
    A protože vyjímečně dobrý nabídky trvaj omezenou dobu, tak i ty máš dobu zítřejšího večera.
    A to jen proto, že seš moje nej kámoška :-)
    Každopádně bys měla od KaoSe vyloudit nějakoej ten lexuarin on jich má dost a tobě rád dá

  • 09.04.2008 15:54:42, Jenny.Dee

    Odrbuza: jo? a ty si kdo, jedna ponožka jak ty říkáš?:) máš určitě bezvadnej pocit, jak si mi to "natřel" a nemáš ani tolik odvahy se podepsat:)) směšný. fakt směšný!

  • 09.04.2008 15:51:46, Odrbuza

    Vysedáváš na líbku a měníš kamarády jako ponožky, vím o tobě dost.

  • 09.04.2008 15:50:34, Jenny.Dee

    Baruško, nezklama jsi mě. Teda v tom, že ses musela vyjadřovat a tahat na net věci, který mají dvě stránky. To je jedna věc, a druhá je ta, že mě nevadilo ani tak to, jak si se zachovala....jako ten důvod PROČ si to udělala. Ale...to sem ti řekla. Tak se laskavě uklidni a prohlídni si někdy to svý svědomí, nic není tak čistý jak to může vypadat.
    Víš moc dobře k který smítka mi jde.

  • 09.04.2008 15:39:55, Jenny.Dee

    Odrbuza: víš dost málo na to, aby ses mohl vyjádřit, co je pro mě důležitý.

  • 09.04.2008 15:16:11, Odrbuza

    Co je na tom k nepochopení? Líbko je pro ní asi důležitější než ty. Virtuální život je pohodlnej.

  • 09.04.2008 03:23:55, Bárbí

    Dík za neobyklý přání k mým narozeninám!! Hodilas mě přes palubu kvůli klukovi z líbka? Kvůli klukovi kterej si z tebe udělal prdel a proto ses ty rozhodla, že já jsem ta "zlá"? A divíš se mně, že jsem to nepochopila, proč si mi to nemohla odpustit, nebo odpustit, to je silnej výraz, ty si nechtěla slyšet to, že si z tebe ON udělal prdel, tak ses raděj rozhodla, že já budu mrcha.
    Jenny, proč se sakra stavíš za někoho, kdo na tebe kašle? Proč on? Čím tě dostal? To ti ale musel psát věci, že se ti zatmnělo před očima a v tom zatmnění ses rozhodla, že mě "vyhodíš".
    To, že se chovám jako mrcha víš, tak proč tě překvapilo, že jsem se chovala jak sem se chovala.
    Kdyby byl normální, tak by mě neodmítl! Ale on je to debil. A ty ho obhajuješ. To fakt nechápu.

  • 24.03.2008 07:31:58, Jan.Everwood

    Pěkně napsaný..tak nějak upřímně a od srdce..nevím, jakou kravinu si Bárbí udělala, ale bejt trochu člověkem, tak Tě to musí odrovnat..(zní to krutě, ale tak to je)"Jsem člověk, jenž nemá klíč od dveří, které neexistují."