O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
16.Červenec 2011
I kámen někdy změkne 9

I kámen někdy změkne (Sasusaku)

Kapitola devátá

Mezitím u Sakury

„Sakuro, na chvíli si odpočineme. Myslím, že jsme dostatečně daleko od Listové.“ Zakývala hlavou na souhlas a posadila se a …usnula. Měli za sebou 2 dny běhu a to bylo namáhavé, trochu odpočinku jim neuškodí. Zajímalo by mě, jestli už jí začali hledat. Podle ní jí začnou postrádat, až dneska, protože má jít pomáhat nemocným do nemocnice, ale neboj Saky ještě 2 dny běhu a budeme u mě. Tam budeme v bezpečí a můžeme začít s tréninkem. Přemýšlel Kemi a hlídal Sakuru, aby se jí nic nestalo.

 

Mezitím u Sasukeho

„Sasí, kde jsi zase byl?“ zařvala na Sasukeho, červenovlasá kunoichi. „Nestarej se Karin,“ odsekl. Sasuke byl zase na misi, byl unavený a neměl náladu se teď s někým vybavovat. Chtěl si jít dát koupel a pak jít spát. Když se umyl a lehnul si, vzpomněl si na růžovlásku. „Dlouho jsme se neviděli, třešinko. Už se nemůžu dočkat, až si s tebou zase užiju. Doufejme, že se na mě taky těšíš.“ zašeptal a s myšlenkou na jeho kunoichi usnul.

 

Mezitím zase v Konoze

Naruto vrazil do kanceláře Tsunade, měl sádru na noze a v ruce měl pořád kapačku. A zařval přes celou kancelář. „Kde je Sakura, a co se jí stalo? Okamžitě mi sundejte sádru, ať jí můžu jít hledat.“ To už Tsunade nevydržela a zařvala na něj. „Naruto, za prvé dveře mají kliku, za druhé mi tady neřvi a za třetí nikam tě nepustím, tvoje noha není ještě dostatečně uzdravená, abys stíhal běžet s ostatními. Byl bys jenom na obtíž, a kdyby došlo k boji, mohli by tě snadno zabít. Mohl bys tak ohrozit nejenom sebe, ale i ostatní jako například Hinatu. A to rozhodně nedovolím!!!“ Naruto sklopil hlavu a po tvářích mu tekly slzy. Tsunade se ho zželelo a přišla k němu a objala ho. „Naruto, neboj, Sakuru hledají ti nejlepší z Konohy, určitě ji najdou. Neměj obavy a až se ti noha uzdraví, můžeš jít za ostatními, ale teď se vrať do pokoje a odpočívej, ať se ti co nejrychleji uzdraví noha a můžeš jít za nimi.“ Naruto jen kývnul hlavou a řekl: „Děkuju vám, Tsunade-sama.“ Tak toto Tsunade opravdu překvapilo. To muselo být opravdu vážné, když jí takhle nazval. „Naruto, hned jak dostanu nějaké zprávy, hned ti dám vědět.“ řekla povzbudivě Tsunade. Naruto se jen smutně otočil a vrátil se zpět do pokoje.

Když už se schylovalo k večeru Kakashi rozhodl, že se vrátí, odpočinou si a zítra budou pokračovat.  Všichni se vrátili do kanceláře Hokage. Ta se na ně s nadějí podívala, ale když neviděla na jejich tvářích ani kapku optimismu, zamračila se. „Tak jak dopadla mise?“ zeptala se Tsunade oficiálně.

„Mise nesplněna, ale neztrácíme naději a zítra brzy ráno budeme pokračovat v pátrání.“ obeznámil se situací Kakashi sensei. „Nenašli jste ani jednu stopu?“ zeptala s pak. „Hokage, vzal jsem Akamara, ten cítil pach směrem od Sakuřinýho domu, ale byl tam ještě jiný, který neznal, zřejmě únosce. Akamaru mi řekl, že ten pach je už celkem slabý, takže Sakura je pryč minimálně 2 dny. Sledovali jsme tedy s Akamarem stopy, které nás zavedli k řece. Tam se stopa ztrácela, ale hodláme zítra pokračovat na druhé straně řeky, pokud dovolíte, abychom pokračovali sami.“ „Jistě Kibo, máte s Akamarem povolení jít sami, ale mějte se na pozoru a hlaste se každých 6 hodin Kakashimu.“ „Hai,“ řekl Kiba. „Kakashi, zítra budete pokračovat v hledání a nevracejte se, pokud nebudete mít nějaké stopy nebo zprávy o Sakuře a ty Sai běž teď říct Narutovi o průběhu mise. Nevím, od koho se to dozvěděl, ale vyšiloval, že nemůže jít s vámi. Prozatím si odpočiňte a zítra budete pokračovat.“ „Hai,“ řekli všichni a vypařili se. Ale až na jednu tichou osůbku, která stála vzadu. Hinata. „Hinato, děje se něco?“ „A… ano, možná vím, kdo Sakuru unesl.“ „Cože? Mluv, kdo to je!!!“ „Sasuke, Sasuke Uchiha.“ „Cože, to není možné. Ten je přece ve Zvučné.“ „Vy víte o Sasukem, Hokage.“ „Ano, mí lidé ho sem tam potkají a dají mi zprávu a naposled ho prý viděli se pohybovat v okolí Zvučné vesnice. Je možné, že tam někde poblíž žije.“

„A jak si vůbec přišla na to, že by to mohl být, Sasuke?“ „Sakura, Sasukeho potkala, před několika měsíci, když jste jí vyslala na misi, zjistit, popřípadě zneškodnit nebezpečné ninji. Při té příležitosti jsme se rozdělili a Sakura šla sama. Později jsem se od ní dozvěděla, že potkala Sasukeho a bojovali spolu a on vyjádřil o ní svůj zájem. Proto tady několikrát za Sakurou byl. A neustále ji pronásledoval a ona se ho bála, ale nikomu o tom nechtěla říct. To on jí tenkrát napadl, když jí našli ANBU v bezvědomí.“ Vypadlo z ní. „A proč mi to Sakura neřekla? Přece to není něco, za co by se měla stydět.“ „Bála se, bála se Sasukeho a taky se bála, jak byste reagovala, na to kdyby vám řekla, že se vyspala s nepřítelem Konohy.“ Tohle Tsunade dostalo.

Teď Tsunade napadlo, a co když jen Sakura utekla? Co když se tak bála Sasukeho, že prostě utekla a dům trochu rozházela, aby bylo věrohodné, že ji někdo unesl. „A co když jenom utekla,“ řekla Tsunade. „Co když tohle je její plán, jak se od Sasukeho dostat.“ Odmlčela se. „Ale to by pak nevysvětlovalo ten jiný pach, který cítil Akamaru. To rozhodně nebyl Sasuke, protože jeho pach by Akamaru poznal.“ vyslovila to nahlas.

 

...takže vkládám sem další dílek kvůli Lily...tak doufám, že líbí..:-)

posted by JjSlunicko @ 09:42  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů