O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
08.Březen 2013
Ještě není pozdě - kapitola druhá

Ještě není pozdě

Kapitola druhá

Naštěstí tu zůstal Naruto a dal mi ten proklatý slib. „Sakuro-chan, neplakej. Slibuju ti,že ho přinutím, aby se vrátil zpátky.“ A kvůli tomu slibu se všechno změnilo. Já husa hloupá, kéž bych nebyla tak sobecká a to nás dostává do pravéhoděje mého příběhu.

Začíná to slibem…

„Sakuro-chan, kde je Sasuke?“ zeptal se mě Naruto. Nedokázala jsem mu na to ani odpovědět a hned jsem se rozplakala. Objal mě. Normálně bych ho za to trefila do hlavy, ale teď mi to pomáhalo.

„Sasuke-kun, mě opustil.“ špitla jsem a Narutův stisk zesílil.

„Mrzí mě to Sakura-chan. Sakura-chan, neplakej. Slibuju, že ho přinutím, aby se vrátil zpátky.“ řekl a usmál se. S tímto klidným pocitem jsem mu úsměv opětovala.

Netrvalo dlouho a náš tým se definitivně rozpadl, a proč? Naruto a jeho liška, začínali být nebezpeční a zatím kromě mě a sensee ho nikdo nedokázal vrátit mezi nás. On si to pak vyčítal, že nám ublížil a tak se rozhodl, že odejde s tím úchylným senseem, aby získal nad svým démonem moc a mohl spíš chránit než ubližovat. Jen co se se mnou rozloučil, už se mi po něm stýskalo, byl pro mě jako bratr.

A tak jsem já byla přidělena k Tsunade-shinzoua trénovala jsem. Uběhli tři roky a můj přítel Naruto se vrátil, ale spousta věcí se změnila, byli z nás velice dobří přátele a bojovali jsme za naši rodnou zem, Naruto tolikrát zkoušel najít Sasukeho, ale bezvýsledně. Pokaždé nám unikl a stále byl s tím slizkým Orochimarem.

Tým sedm se obnovil a začal s námi pracovat nový ninja. Jmenoval se Sai a vypadal hodně podobně jako Sasuke, ale byl víc usměvavý, i když nevěděl, co je to cit. I přes nepřízeň osudu jsme se stali přáteli. A nevěřili byste, co se nám podařilo, Akatsuki jsme rozprášili a získali si mocné spojence, zatím co tu nebyl. Kohoze však hrozilo mnohem větší nebezpečí, protože Sasuke zabil svého sensee a vytvořil si nový tým Taka, s kterým plánoval zničení Kohohy. Naruto se neustále pokoušel Sasukeho přesvědčit, aby se vrátil, ale ten se mu pokaždé jen vysmál do obličeje a pak se poprali.

Jenže nestalo se ještě zdaleka všechno špatné, co semělo stát.

„Sakuro, stejnak za to můžeš ty. To nevidíš, jak Naruto trpí. Za všechno může jen ten tvůj zku*venej slib, kterej ti dal.“ řekl Shikamaru.

„Má pravdu, kdybys ho nežádala, aby Sasukeho přivedl. Víš, jak bude zuřit, až se dozví, že Sasuke překročil všechny hranice a je teď na něj vypsaná odměna. Až se dozví, že ho musíme jít zabít, protože se stal hrozbou.“obvinila mě Ino.

„Postarám se o to,“ řekla jsem proti nim a šla za svým nejlepším přítelem.

posted by JjSlunicko @ 17:03  
Komentáře (1):
Přidej komentář
« Domů