O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
30.Říjen 2011
Ledový měsíc kapitola 13

Ledový měsíc

(Sasusaku)

 

Kapitola třináctá

„Sakuro, počkej!“ zakřičel na ní.

„Nech mě! Okamžitě mě pusť!!“

„A co když nechci.“ zašeptal jí do ucha. „Tak se budu bránit. I bez čakry jsem silná.“ Vzala kunai a chtěla mu ublížit, ale on jí chytil silně za ruce, aby se nemohla pohnout a řekl: „Už nikdy mě neopouštěj Saky. Jak jsi mi to mohla udělat? Jen tak se málem nechat zabít a pak utéct a dva roky se neobjevit.“

„Co to sakra děláš? Okamžitě mě pusť. Vidím tě poprvé v životě a ty mě tady násilně držíš.“ Sasuke se k ní znovu naklonil a políbil. Chtěl ji umlčet a očividně se mu to dařilo. Zprvu se bránila, jako nejdivočejší šelma, ale pak se mu poddala a sama mu začala polibky oplácet. Pomalu jí objal a vytáhl do vzduchu. Rychlým pohybem jí podtrhl nohy. Za doprovodu polibků se pomalu přesouvali do Uchiha sídla až nakonec do Sasukeho pokoje, kde polibky přecházeli v něžné dotyky a tiché vzdechy se rozléhaly po celém domě. Jejich blízkost se jim zdála příliš daleká a vše skončilo láskyplnou nocí dvou pro sebe cizích duší. Sakura neodolala tělu muže, které sledovala už několik dní a Sasuke neodolal pokušení strávit tu nejkrásnější noc s tou nekrásnější dívkou, kterou miloval.

 

Ráno se unavený Sasuke probudil a rukou hledal někoho vedle sebe. Nikdo však vedle něj neležel. Byl to snad sen? A jestli to byl sen, tak to byl ten nejlepší. A jestli to byla skutečnost, kde má kráska teď je?

Zvedl své tělo z postele a oblékl si župan, který ležel na židli kousek od něj a vyšel z pokoje. Prohledal celé sídlo, ale po návštěvnici nebylo ani slechu ani vidu. Ani vzkaz nenechala. Tak to byl sen? Znepokojeně hledal nějaký důkaz o tom, co se včera stalo, ale nenašel jedinou stopu. Asi jsem se zbláznil.

 

Mezitím u Sakury

Sakura se vzbudila kolem 2 hodiny ráno a znovu pohlédla na svého rozkošného milence. Tohle se nesmí opakovat. Řekla si přísně a pohlédla znovu na něj. Je čas zase jít. Vstala z postele a on tiše zamručel, jakoby podvědomě tušil, že odchází. Pousmála se a oblékla si své oblečení, nakonec vyskočila z okna a rozeběhla se do hotelu.

posted by JjSlunicko @ 19:57  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů