O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
19.Říjen 2011
Ledový měsíc kapitola 6

Ledový měsíc

(Sasusaku)

Nechala jsem se včera trochu unést a napsala jsem pár dalších kapitolek…tak ať se líbí…J…a nezapomeňte psát momentíky…J

 

Sasuke zavřel oči a promluvil: „Musíme si pospíšit a najít ji, než ji něco Kabuto udělá.“ Sbalili se a rozeběhli se za Kabutem.

 

Kapitola šestá

 

Možná, že Sasuke opravdu má srdce. 

Mezitím u Sakury

Sakura byla v bezvědomí a Kabuto jí nesl v náručí ke skrýši Orochimara. Vešel tajným vchodem dovnitř a šel rovnou ke svému mistru.

„Kabuto, kde máš svitek?“ ozvalo se chodbou. „Promiňte Orochimaru-sama, byl tam Uchiha a Uzumaki, neměl jsem šanci.“ „A co mi to neseš za dárek?“ „Orochimaru-sama, to je Sakura Haruna, kunoichi z Listové, týmová partnerka těch dvou.“ Orochimaru vyšel z pokoje a úlisně se podíval na dívku, kterou nesl jeho poskok v náručí. „Senseii, odpusťte mou opovážlivost, smím jí cvičit?“ „Ale, ale Kabuto. Měl bych tě potrestat za tvou drzost. Nejprve vezmeš nepřítele do našeho doupěte a ještě ho chceš cvičit. Očividně nešla dobrovolně,“ řekl a ukázal na její ránu na krku. Kabuto si toho taky všimnul a hned jí ránu začal léčit. „Vidím, že to myslíš vážně. Dávám ti svolení, ale mám podmínku.“

„Jakou sensei?“ „Musíš jí vzít paměť a dát jiné jméno. Pomohu ti. Vyzkouším na ní jedno zakázané jutsu, které jsem nedávno studoval.“

„Ano, sensei. Jen ji prosím neubližujte.“ „Ukazuješ svoje slabé místo Kabuto, a tím se teď stala ona. Nevzpomene si, pokud se o to jen pokusí, bude jí to hodně bolet. Zablokuj jí čakru, dones jí k oltáři a přivaž ji.“

Kabuto odnesl Sakuru na oltář, který byl hluboko v podzemí a přivázal ji. Sakura se mezitím začala probouzet a všimla si, že je přivázaná. Začala se bránit. „Ty podlej zrádce. Neopovažuj se mě dotknout.“ „Ššš, Saky, pomůžu ti od tvé bolesti.“ „Co mi chce udělat, ty hajzle?“ Pohladil jí po tváři a podíval se jí do očí. Pak vzal šátek a zavázal jí ústa.

„Moc toho namluvíš,“ řekl Orochimaru. Vzal jeden svitek a položil jej vedle Sakury a začal tvořit pečetě. Sakura sebou začala trhat a z očí jí tekly slzy. Když Orochimaru skončil, byla Sakura v bezvědomí a Orochimaru nejen nad míru spokojený se svou prací, ale také unavený. Pomalu se zvedl a řekl: „Svou práci jsem odvedl, ale pamatuj si, později ji využiju k vyšším cílům. Tvůj úkol bude jednoznačný, probudit v ní ztracenou sílu jejich předků a vycvičit ji.“ Sensei se zvedl a lehce zavrávoral. „Jste v pořádku, sensei?“ zeptal se Kabuto a podepřel svého mistra. „Jsem, a jsem taky nadmíru spokojený. Toto je ten pravý důvod, proč se mladý Uchiha vrátí. Teď se o ni postarej.“ řekl lstivě a odešel do svých komnat.

Kabuto se vrátil k Sakuře a jemně ji rozvázal ruce a nohy a vyndal jí z úst šátek. Opatrně jí vzal do náruče a odnesl jí do jejího pokoje, který připravoval zatím, co jeho mistr vykonával obřad.

Vzal oblečení, které našel ve skříni u jedné z věrných. Svlékl Sakuru a omyl jí. Nakonec jí oblékl a nechal na stolku vodu a nějaké jídlo. Pak se zvedl a odešel.

 

Sasuke a Naruto hledali celou noc a mraky, které propouštěly kapky deště, jako by jim chtěli jejich plány překazit, neúnavně padali k zemi v ještě větším počtu. Když začalo svítat našli si útulnou jeskyni a rozhodli se odpočinout si.

„Naruto, je to marný. Vrátíme se do Konohy a vše řekneme Tsunade, ta vyšle určitě ty nejlepší stopaře a oni ji najdou.“ „Sakura se nikdy nevzdávala, Sasuke a navíc, co když jí mezitím Kabuto něco udělá nebo nám opravdu pošle kousek je….“ Sasuke zaťal pěst a Naruta silně udeřil. „Ty myslíš, vždycky jenom na to nejhorší. Kabuto měl jistě jiné plány. Ten se nevzdává jen tak. Myslím, že Sakuru využije jako zdroj informací, takže máme dostatek času jí najít.“

„No, ano, ty ho znáš líp, že? Ale kvůli tomu mě ještě nemusíš mlátit.“ „Naru, myslím, že jí využije, aby nás odlákal od Listové, a nakonec jí bude chtít za něco vyměnit.“

„Pro Sakuru udělám cokoliv, i kdybych se měl vzdál lišky.“ Sasuke se na něj nevěřícně podíval a otevřel ústa. „To nemyslíš vážně. Ty se vzdáš všeho jenom kvůli jedné růžovlásce? Jsi naivní blb.“ zařval na něj.

posted by JjSlunicko @ 20:10  
Komentáře (1):
  • Saky Haruno (10.10.2017 20:50:57) říká…

    Moc krásný,moc se ti to povedlo <3 jen tak dal

Přidej komentář
« Domů