O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
19.Březen 2012
Léto v tanečních 15
Léto v tanečních

Kapitola patnáctá
Je to kratší, možná bude pokračování... :-)

A pak jsme slyšeli, jak něco spadlo na zem. Bylo to v předsíni. A pak další rána, ale teď to znělo, jakoby spadl nějaký člověk na zem. Okamžitě jsme se obě zvedli a běželi tam. Na zemi ležela rozbitá konvička s čajem a kousek od ní seděl na zemi v šoku Damien. A já vybuchla smíchy. „Tak teď už to asi tajemství není.“ Pomohli jsme Damienovi vstát a on hned objal Karmen. „Miluju tě.“ a to stačilo. Nenápadně jsem zaplula do pokoje a nechala jsem je, aby si to vyříkali.
Asi za 10 minut oba vešli do pokoj s tím, že jsem zaslechla ještě část rozhovoru. „Ale budeš se šetřit, ano?“ „Ale jistě, lásko. Nezapomínej, že už nejsme malá.“ „Já vím, říkám to jen pro jistotu.“ „Já vím.“ řekla a pohladila ho. Tak tomu se říká láska.
„Takže ahoj marode, nech si to pro sebe ano.“ řekl Damian a zmizel. Zmizel uklidit tu spoušť, co nechal v předsíni. A chvíli po něm odešla i Karmen a já usnula. Najednou jsem ucítila něčí ruce, jak mě posouvají v posteli a brblání: „Moc se roztahuješ, nemyslíš?“
„Hmm. Ani ne.“ „A nějaká drzá? Myslím, že už jsi skoro zdravá.“ „Ehm, ne-e.“ Otevřela jsem oči a uviděla ty jeho. Okouzlil mě. Ani jsem si neuvědomila, ale trávil se mnou tady už 4 noc a ještě jsme spolu nespali. Je pravda, že jsem byla nemocná, ale…z přemýšlení mě vyrušil polibek.
„Spíš?“„Teď už ne.“ zašeptala jsem na oko naštvaně. „Promiň, nechtěl jsem tě vzbudit, ale roztahovala ses a já už si neměl, kam lehnout.“ „A co takhle do svý postele?“ Podíval se na mě a já se usmála. „No to by nebyl špatný nápad, ale když tady jsi ty. A hlavně nelezu do studeného pelíšku.“ „Teda, ty!“ a než jsem stihla pokračovat, zase mě umlčel polibkem. A takhle to bylo skoro každou noc po zbytek pobytu.
Oficiálně jsme tvořili pár a Karmen s Damianem nás hlídali, abychom neprovedli nějakou blbinu, ještě, že nevěděli, že spolu spíme na jedné posteli, asi by se zbláznili. S holkama jsem se udobřila a s Kris vycházím, i když navenek hraje, jaká je drsňačka. Jenom díky ní, jsme teď s Romanem spolu a úplně jsem zapomněla Lil konečně chodí s Lukášem.

Jak holky a Roman přijmou pravdu o Elise? Rozejde se Roman kvůli Elisině aférce s jejím dávný přítelem z dětství s Elisou? Uvidí se po skončení tábora ještě někdy?
posted by JjSlunicko @ 17:45  
Komentáře (2):
Přidej komentář
« Domů