O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
10.Leden 2012
Léto v tanečních 1

Léto v tanečních

Kapitola první

Jako každé léto jsem si měla vybrat nějaký zajímavý tábor, jako pokaždé jsem nevěděla, který to teď bude.

Úplně jsem zapomněla, jmenuji se Elisa Roseová. A je mi 17 let, mám dlouhé černé vlasy, hnědě oči a hodně sportovní postavu. Jsem jedna z nejlepších tanečnic. Věnuju se, jak baletu, tak modernímu tanci od svých 5ti let. Momentálně studuju jednu z nejrenomovanějších univerzit v zahraničí, protože u nás nejsou moc dobré taneční školy. Rodiče nemám už dlouho a to tak potom vypadá.

Nezodpovědná, sobecká a arogantní… to jsou slova, které slyším neustále. Já, ale za to nemůžu. Nikdo mě nevychovával od 9 let. Měla jsem sice svou učitelku tance, která se mě ujala, ale byla stále jen má učitelka. Matku mi nahradit nemohla a raději se o to ani nepokoušela. Od svých 13 let se o sebe starám sama. Naštěstí mí rodiče mi nechali celkem dost peněz. Na studia jsem se dostala jenom pomocí své píle. Teda spíš neúprosnému přesvědčení mé učitelky, že trénink je to nejdůležitější a tak jsem trénovala i s přestávkami někdy až 12 hodin denně. Co vám budu povídat, bylo to náročné, ale dostalo mě to daleko. Patřím mezi nejžádanější umělkyně.

Ale teď se vraťme zpět k mému vyprávění. Jako každé léto jezdím na tábor, protože jinak bych neměla co dělat. A brigáda?!? Brigáda na léto je pod mou úroveň. Sedla jsem si do křesla a vzala jsem si prospekty s nabídkami a začala je pročítat. Hned, jak jsem je dočetla, jsem je hodila do koše. Nic mě nezaujalo. Nuda. Zapnula jsem si teda internet a hledala něco, co by vyhovovalo mému umění…

Z ničeho nic mi přišel mail.

 

Srdečné pozvání na:

 

                        DaNcE TáBoR,

                                                 přihlaste se již dnes a naučte se porozumět tanci…

Dál už jsem nemusela číst. A to bych mohla zkusit. Vytiskla jsem si přihlášku a přitom se mi v hlavě rodil úžasný plán. Pobavím se.

Zašla jsem do své pracovny a vyndala jsem obálku. Pěkně a úhledně jsem vyplnila přihlášku a do kolonky s otázkou:

„Tancoval/a jsi někdy?“ odpověděla jsem.  „S tancem jsem se nikdy nesetkala, ale jsem učenlivá a šikovná. A nakonec do hlavních údajů jsem napsala Elisa Hazová (příjmení mé účitelky). Proč by se museli hned dozvědět, kdo jsem. Proč prozrazovat hned nějaké detaily. Bude legrace.

 

posted by JjSlunicko @ 23:27  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů