O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
02.Únor 2012
Pod rouškou temnoty 12

Pod rouškou temnoty

 

Kapitola dvanáctá

„Tsunade?!? Dlužíte mi vysvětlení.“ Hokage tiše přemýšlela o vysvětlení, které jim má dát.

„Máte pravdu. Yumi je Sakura. Ale moji ninjové mi řekli, že ji naposled viděli, když bojovala s Uchihou. Pak se Uchiha objevil tady a ji jsem nikde neviděla. To znamená, že zemřela při souboji.“

 

„Hokage-sama, to není možné, protože jsem viděl Yumi teda Sakuru hodně krát bojovat a její síla by se dala vyrovnat skoro i Narutovi. A když se Sasuke postavil za vesnici, tak by přece nezabíjel jeho týmovou partnerku.“

„To máš možná pravdu, ale také ji mohl zabít při souboji, a když zjistil, kdo se skrývá pod maskou. Bral jako povinnost pomoct vesnici, jako náhradu za Sakuru.“ odvětila Tsunade příkře.

„Tsunade, to by Sasuke nikdy neudělal. Nebyl by toho schopný!!“ zakřičel na obranu Naruto.

„A proč teda utekl? Mohl tady zůstat a všechno mi říct.“ řekla Tsunade.

„To ano, ale určitě byste ho uvěznila a to by se mu nelíbilo.“ zapřemýšlel Shikamaru.

„Možná máš pravdu, Shikamaru. Pomohl vesnici. Tím je jeho zrada odpuštěna. Až dáme zase všechno do pořádku, půjdete ho najít a říct mu, že se může vrátit zpátky. Sice ho nechám nějakou chvíli hlídat ANBU, ale to jenom pro jistotu.“

„Dobře, pojď Naruto.“ řekl Shikamaru.

„Ale, co bude se Sakurou?“ zeptal se ještě Naruto.

„Je také možné, že se Sakura vrátila ke svému týmu do centra ANBU. Pokusím se zjistit, co se dá a pak uvidíme. Když se najde její tělo, tak za to Uchiha zaplatí. Teď běžte.“ křikla poslední slova Tsunade.

 

Zpět do sídla Uchiha

Sakura se po několika hodinách probudila. Jednu ruku měla přivázanou k posteli a vedle ní někdo ležel. Byl to Sasuke. Sakra, co teď mám dělat? Podívala se na něj a jeho tvář i tělo vypadalo, že těžce bojoval. Měl celkem hluboké rány a vypadali vážně. Chtěla se zvednout, ale nešlo jí to. Její tělo bylo jakoby oslabené. Ten idiot mi zablokoval čakru. Teď nemůžu nic dělat. Odvázala si ruku a pomalu vstala. Podívala se na sebe a uviděla, že je převlečená a že má převázanou ránu na hrudi. Automaticky si šáhla na tvář a k jejímu překvapení měla masku. Chtěla odejít, ale když se podívala na Sasukeho zničené tělo, musela se nejprve o něj postarat. Jelikož neměla čakru, o to to měla obtížnější. Našla lékárničku a vytáhla obvazy. Našla nějaké Sasukeho oblečení a také vzala nějakou misku s vodou.

„Snad ty obvazy budou stačit.“ zašeptala.

Přišla znovu do pokoje a položila si věci vedle postele. Do vody nalila dezinfekci. Pak ho svlékla a začala mu čistit rány. Nejednou sebou cukl. Když měl všechny rány vyčištěné, jemně mu je natřela hojivou mastí, kterou měla ve svém batohu a nakonec je obvázala. Oblékla ho do oblečení. To všechno jí hodně namáhalo. Sedla si do křesla, které bylo nedaleko jeho postele, a pozorovala ho, jak tiše oddychuje.

„Jak může tak klidně spát. Venku zuří válka.“ Sakura si uvědomila, že venku zuří válka a ona by jim měla pomoci, ale je očividně vážně raněná a spíš by jim byla na obtíž. Bude lepší, když si odpočinu a počkám, až se mi vrátí čakra. Zavřela jen na okamžik oči a usnula.

 

Další ráno se Sasuke probudil. Celé jeho tělo ho bolelo. Podíval se na sebe a uviděl, že je převlečený, že má obvázané rány.

„Sakura,“ zašeptal. Hned se rozhlížel okolo sebe. Na posteli neležela. Okamžitě vyskočil z postele, ale bylo to příliš na jeho tělo. Musel se znovu posadit. „Kam jsi odešla?“

Zvedl svou tvář a uviděl Sakuru, jak spí na křesle. Pousmál se. Vzal svou poslední sílu a přišel k ní, chytil ji do náruče a přenesl na postel. Přikryl ji a lehl si vedle ní. Byl ještě unavený po boji. Musel odpočívat. Zavřel oči a také usnul.

Když byl téměř večer Sasuke se probudil. Už si dostatečně odpočinul, ale měl hlad. Sešel proto dolů do kuchyně. Udělal si večeři a část své večeře dal na tácek a šel po schodech opět do svého pokoje.

Sakura se právě probouzela. Podívala se na svého věznitele. Vypadal v tom tričku a trenýrkách opravdu sexy. Začervenala se. Naštěstí to nešlo přes masku vidět.

„Vrať mi mou čakru!“ zakřičela na něj. Nejprve nechápal, o čem mluví, ale pak si uvědomil, že než odcházel pomoct Listové, zablokoval ji čakru.

„Proč?“

posted by JjSlunicko @ 18:31  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů