|
....další pokračování povídek, již brzy ;-) |
26.Květen 2008 |
Celer – aromatická chuť s léčivými účinky |
Celer U všech druhů celeru, které jsou u nás dostupné (bulvový, řapíkatý a listový), můžeme konzumovat nať i bulvu. Nať obsahuje vysoké množství sodíku a inzulínu – sodík... >> |
posted by JjSlunicko @ 10:28
|
|
|
10.Duben 2008 |
Alergie na stříbro.... |
Alergie na stříbro...Co s tím?Existují samozřejmě i další materiály, ale ty uvedené jsou pro většinu lidí zdravotně bezproblémové (pozor na alergie) a je v nich nejširší nabídka.... >> |
posted by JjSlunicko @ 12:51
|
|
|
|
Bio |
Buďte BIO! Co jsou to biopotraviny? Jednou z možných cest za kvalitním stravováním (po které se, nutno dodat, vydává stále více lidí) jsou biopotraviny. A co že to vůbec ty... >> |
posted by JjSlunicko @ 12:49
|
|
|
|
Zdravá výživa |
Základy zdravé výživyEnergieRedukční systém by se měl skládat ze tří faktorů, a to nízkoenergetické diety, pohybové aktivity a již zmíněných stravovacích návyků, které se... >> |
posted by JjSlunicko @ 12:45
|
|
|
< Novější články
|
|
|